سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

فرماندار زرندیه خبر داد؛

تخصیص اعتبار ۲۰۰میلیار ریالی برای رفع تنش آبی زرندیه

فرماندار زرندیه با اشاره به اینکه تنش آبی یکی از چالش‌های پیش رو در شهرها و روستاهای این شهرستان است، گفت: امسال از محل بودجه ۱۴۰۳ برای رفع این تنش ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است.

آب
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، ابوالقاسم مهری روز شنبه در گفت و گویی اظهار کرد: این میزان اعتبار تنها در راستای تامین آب شرب پایدار شهرها و روستاهای این شهرستان هزینه می‌شود که حفر چاه‌های عمیق، خرید تجهیزات، اصلاح و بهسازی خط انتقال از جمله اقدامات مورد نظر در این راستا است.

وی با بیان اینکه از محل این اعتبارات هشت حلقه چاه حفاری می‌شود، افزود: این تعداد چاه شامل ۲ حلقه در شهر مامونیه، ۲ حلقه در روستای ورده و روستاهای علیشار، وسمق، بیل افتو و بندامیر هرکدام یک حلقه حفاری می‌شود.

مهری گفت: به زودی با ابلاغ نهایی این اعتبارات پیمانکاران برای حفر چاه‌ها از سوی شرکت آب و فاضلاب به خدمت گرفته می‌شوند تا در نزدیک‌ترین زمان ممکن بتوانیم منابع مورد نیاز آبی این مناطق برای رفع بحران آبی را تامین کنیم.

وی اضافه کرد: در هرکدام از این روستاها ذیل اعتبارات حفر چاه ها، خرید تجهیزات، ایجاد و اصلاح خط انتقال نیز منظور شده است.

فرماندار زرندیه با اشاره به اینکه همچنین سال گذشته نیز برای رفع تنش‌های آبی اقدامات مختلفی انجام شد، افزود: حفر یک حلقه چاه در خشک رود، اصلاح بخشی از شبکه انتقال شهرهای زاویه و پرندک از جمله این کارها است.

وی همچنین از تخصیص اعتبار ویژه از محل تنش‌های سطح ملی از محل اعتبارات در اختیار شرکت بهره‌برداری آب و فاضلاب کشور برای خرید یک دستگاه بیل مکانیکی و تانکر آب تخصیص یافته خبر داد و گفت: این اعتبار خارج از ۲۰۰ میلیارد ریال مبلغ ملی و استانی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر