سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

شهردار اراک:

کارگروه ویژه برای ساماندهی زمین‌های ولی‌آباد و صالح آباد اراک تشکیل شد

شهردار اراک از تشکیل کارگروه‌های ویژه برای ساماندهی زمین‌های مناطق ولی‌آباد و صالح‌آباد این شهر خبر داد.

شهردار اراک
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، علیرضا محمودی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اراضی ولی آباد و صالح آباد یکی از مسائل قدیمی این شهر می باشد و نگاه مدیران و مردم به این اراضی متفاوت است، افزود: در حال حاضر که با تغییر کاربری زمین‌های مذکور، گامی به سوی تعیین تکلیف این مسئله شهری برداشته شده ، در تلاش هستیم که ابتدا با دقت هرچه تمام و سپس با سرعت مطلوب این بخش از شهر را ساماندهی کنیم.

وی اظهار کرد: در گارگروه تملک‌ها که مسئولیت آن بر عهده معاونت مالی و اقتصادی می باشد موضوع مالکیت ها و تملک‌ها را با اولویت نخست پیگیری و سپس کارگروه خدمات شهری و امور زیربنایی با مدیریت معاونت‌های خدمات شهری و امور زیربنایی و حمل و نقل شهری، مباحث کارشناسی خدمات شهری و همچنین ارتباط با دستگاه های خدمات رسان آب، برق، گاز و مخابرات مورد بررسی قرار می گیرد.

شهردار اراک بیان کرد: در کارگروه شهرسازی مربوط به موضوع اراضی ولی آباد و صالح آباد، موضوعات کلیدی همچون آخرین وضعیت کاربری ها، شبکه معابر و تراکم ها، توسط معاونت معماری و شهرسازی شهرداری مورد پیگیری و در نهایت دبیری جلسات کلی ستاد ساماندهی اراضی بر عهده مدیریت منطقه چهار شهرداری می‌باشد.

محمودی در پایان ضمن اعلام اینکه ستاد ساماندهی اراضی ولی آباد و صالح باید فراتر از مجموعه شهرداری باشد و سایر دستگاه‌ها و ارگان ها نیز باید عضو این ستاد باشند، خاطر نشان کرد: نقش و همکاری مالکین در موضوع تعیین تکلیف اراضی ولی آباد و صالح آباد بسیار مهم و اساسی بوده که امیدواریم با همراهی برون‌دستگاهی، شاهد تسریع در این موضوع مهم شهری باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر