سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

استاندار مرکزی تاکید کرد؛

تکمیل حماسه سازی ملت ایران در انتخابات هشتم تیرماه

استاندار مرکزی گفت: ملت ایران با حضور و انتخاب فرد اصلح در انتخابات هشتم تیرماه حماسه سازی خود در سال جاری را تکمیل می‌کند.

استاندار مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، فرزاد مخلص الائمه در آیین گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در بیت تاریخی امام راحل در خمین، افزود: در بهار امسال ۲ حماسه عملیات وعده صادق و حمله غیرقابل باور پهبادهای نیروهای مسلح به سرزمین‌های اشغالی و حضور میلیونی مردم در تشییع باشکوه رییس جمهور رقم خورد و حضور گسترده در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این حماسه ها را تکمیل می‌کند.

وی تاکید کرد: امام راحل به مردم ایران اعتماد به نفس داد و مردمی که سالها زیر یوغ دیکتاتورها زندگی می‌کردند هشت سال از مرزهای کشور خود دفاع کردند و امروز از خاک خود به دشمن حمله می کنیم.

استاندار مرکزی اظهار کرد: دیکتاتوری مرزهای جغرافیایی را طوری تنظیم کردند که به نفع خودشان باشد.

مخلص الائمه گفت: در مفهوم مهم دیگری بنام سرحدات فرهنگی، دفاعی، سیاسی ، اقتصادی و نظامی می‌توانیم فراتر از مرزهای جغرافیایی باشیم.

وی ادامه داد: امروز معادلات جهانی پیرامون جمهوری اسلامی تنظیم می‌شود و ترکیب توازن قدرت ناشی از اعتمادی است که امام به مردم داد.

استاندار مرکزی اظهار کرد: مردم همواره امام را همراهی کردند و مولفه های اسلامی و جمهوری عوامل موفقیت و ماندگاری انقلاب اسلامی است.

مخلص الائمه بیان کرد: در بیان امام راحل رمز ماندگاری انقلاب انگیزه الهی و وحدت است و وحدت و همبستگی مردم پیرامون مقصد ی که امام ترسیم کردند، است.

استاندار مرکزی گفت: رییس جمهور انقلابی، وزیر امورخارجه حامی کودکان غزه، استاندار جهادی و امام جمعه مورد علاقه مردم و پاسداری که پیکر رییس جمهور در آغوش او پیدا شد ، شاگردان مکتب روح الله هستند.

مخلص الائمه ادامه داد: رییس جمهور شهید به دست مردم، عزیز و انتخاب شد و مردم ساده زیستی، حضور بدون واسطه، احیای واحدهای اقتصادی راکد و فعالیت دوشیفته خدمتگزاران را انتخاب کردند و بار دیگر در انتخابات هشتم تیرماه مسیر را روشن خواهیم کرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال ۸۳ که انقلاب اسلامی ایران تنها انقلاب در دنیاست که سی سال ادامه پیدا کرده است، افزود: امروز در چهل واره دوم است که برای هیچ انقلابی در جهان رخ نداده است.

استاندار مرکزی گفت: انقلاب اسلامی به رهبری امام و جانفشانی شهدا ماندگار شده است و در انتخابات هشتم تیرماه وظیفه سنگینی برعهده داریم.

مخلص الائمه خاطرنشان کرد: هرکس برای شرکت در انتخابات پیش رو دچار تردیداست، بداند که حضور گسترده مردم در این انتخابات عامل امنیت ملی اقتدار بین المللی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر