سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

برگزیدگان مرحله دوم قرعه کشی نهضت ملی مسکن ساوه مشخص شدند

مرحله دوم قرعه کشی نهضت ملی مسکن برای اولویت بندی تخصیص زمین متقاضیان اقدام ملی و طرح جوانی جمعیت در ساوه انجام شد.

مسکن مهر
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، مرحله دوم قرعه کشی تعیین اولویت تخصیص زمین برای احداث واحد مسکونی یک هزار و ۱۰۲ متقاضی جوانی جمعیت و چهار هزار و ۷۱۸ متقاضی اقدام ملی مسکن ساوه روز پنجشنبه با حضور نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، اعضای شورای تامین، مدیران راه و شهرسازی و چند خانواده متقاضی این شهرستان برگزار شد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ساوه در این آیین با اشاره به اینکه تامین مسکن و زمین مناسب احداث واحد مسکونی برای مردم ایران از تاکیدها و اولویت های رییس جمهور شهید بود گفت: تحقق نهضت ملی مسکن یکی از ضرورت هایی بود که با همکاری دولت و مجلس شورای اسلامی به شکل ویژه در کشور درحال اجرا است.

مهدی الیاسی افزود: در مرحله اول این طرح در ساوه که از چند سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز و با همه فراز و فرودهای پیش آمده به عنوان یکی از شهرستان های پیشرو کشور در شرف اتمام بوده و هم اکنون بخشی از واحدهای تکمیل شده است و متقاضیان در حال دریافت دریافت واحد خود هستند.

وی اضافه کرد: برای مرحله دوم نیز ۱۲۰ هکتار زمین در منطقه بام ساوه این شهر برای تحویل به متقاضیان شهر ساوه از سوی راه و شهرسازی آماده شده که امروز قرعه کشی اولویت بندی برای متقاضیان اقدام ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت انجام شد.

فرماندار ویژه ساوه خاطر نشان کرد: در اراضی آماده شده در بام ساوه ۲ هزار و ۶۰۰ واحد احداث می شود که هر ۲ متقاضی یک قطعه زمین ۲۰۰ متری با قرار داد ۹۹ ساله و تسهیلات ساخت مسکن دریافت می کنند تا طبق ضوابط با سلیقه شخصی واحد خود را احداث کنند.

به گفته وی، همچنین علاوه بر این، عملیات اجرایی ۳۰۰ واحد مسکونی از محل مرحله اول طرح در شهرهای نوبران و غرق آباد این شهرستان در شرف اتمام بوده و ۷۰ هکتار زمین نیز در شهر آوه برای تحویل به متقاضیان این شهر تخصیص داده شده است.

الیاسی همچنین در خصوص جزئیات قرعه کشی مرحله دوم برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت اظهار کرد: این متقاضیان به تعداد یک هزار و ۱۰۲ خانواده در قالب ۲ گروه شامل خانواده های دارای چهار، پنج و ۶ فرزند و خانواده های دارای سه فرزند قرعه کشی شدند.

وی گفت: در این مرحله زمین واحد مسکونی به تمام ۲۸۵ خانواده دارای چهار تا ۶ فرزند بدون قرعه کشی دستور تخصیص زمین صادر و اولویت دریافت زمین به ۵۲۴ نفر از ۸۱۷ خانواده دارای سه فرزند نیز بر اساس قرعه کشی تعین شد؛ این شهرستان ۲ خانواده دارای ۶ فرزند، ۲۵ خانواده دارای پنج فرزند و ۲۵۹ خانواده دارای چهار فرزند متقاضی استفاده از طرح مسکن جوانی جمعیت هستند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه ساوه تعداد کل خانواده های تعیین تکلیف شده از محل طرح جوانی جمعیت را ۸۱۷ خانواده از یک هزار و ۱۰۲ متقاضی اعلام کرد و گفت: بقیه متقاضیان نیز در مراحل بعدی پس از تامین زمین تعین تکلیف می شوند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین در این آیین اولویت بندی چهار هزار و ۷۱۸ متقاضی اقدام ملی آنان نیز مشخص و مقرر شد در مرحله دوم قطعات تفکیکی در بام ساوه به یک هزار و ۷۹۱ نفر تحویل داده شود و بقیه افراد نیز در مراحل بعدی پس از تامین زمین، قطعات خود را بر حسب اولویت بندی دریافت کنند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: علی رغم اینکه اجرای مرحله اول نهضت اقدام ملی مسکن در ساوه به نسبت توقع پیش نرفت اما این شهرستان از دیگر مناطق استان مرکزی جلوتر است.

حجت الاسلام محمد سبزی یادآور شد: تعیین تکلیف بخشی از متقاضیان در مرحله دوم باعث افزایش رضایت‌مندی مردم می شود و انتظار می رود در راستای تحقق برنامه ها کلی مراحل بعدی در کمترین زمان ممکن اجرا شود.

وی همچنین بر تعیین تکلیف هشت هکتار از اراضی تخصیص داده شده برای خانواده های شهدای واجد شرایط این شهرستان نیز تاکید کرد و گفت: انتظار می رود راه و شهرسازی به مواضات سایر طرح این اقدام را انجام دهد.

رییس اداره راه و شهرسازی ساوه هم در این آیین گفت: هم اکنون مطالعات شهرسازی ۶۷ هکتار زمین دیگر در اراضی شهر ساوه برای اجرای مراحل بعدی طرح اقدام ملی مسکن و جوانی جمعیت در حال انجام است.

حمزه فضلی با اشاره به اینکه اولویت بندی امروز مبنای تمام مراحل در اجرای طرح اقدام ملی مسکن و طرح مسکن جوانی جمعیت خواهد بود افزود: تحویل زمین به متقاضیان تعیین تکلیف شده در مرحله دوم به زودی با حضور آنان در مصلی امام علی (ع) ساوه انجام می شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر