سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

اکنون وظیفه همه در مقابل این شهدا و رئیس جمهور شهید قدرشناسی و ادامه راه آنها است

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: اکنون وظیفه همه در مقابل این شهدا و رئیس جمهور شهید قدرشناسی و ادامه راه آنها است، ملت ایران قدرشناسی و سپاسگزاری خود را همیشه ثابت کرده و باید خدمتگزارانی مانند شهید رجایی، شهید باهنر، شهید بهشتی، شهید صیاد شیرازی، شهید سلیمانی، شهید زاهدی و شهید رئیسی و شهدای همرزم و همسنگر ایشان را الگو قرار دهند.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، آیت‌الله قربانعلی دری نجف آبادی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با تسلیت شهادت آیت‌الله سید محمد ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان در سانحه هوایی منطقه ورزقان، در اراک، افزود: جمهوری اسلامی ایران یک خدمتگذار مردمی، آگاه، زمان‌شناس و سخت‌کوش را از دست داده، اما خودِ شهادت عزت، شرافت، کرامت و بالاترین مقام است.

وی بیان کرد: خداوند این عزیز سفر کرده و مهاجر الی‌الله را دوست داشت، گرچه کشور از حضور، خدمات، فداکاری‌ها و زحمات طاقت‌فرسای این شخصیت بزرگ محروم شد، اما در پیشگاه خداوند عزیز است و به مقام علیای خدا و به جمع شهدا پیوست.

امام جمعه اراک ادامه داد: اکنون وظیفه همه در مقابل این شهدا و رئیس جمهور شهید قدرشناسی و ادامه راه آنها است، ملت ایران قدرشناسی و سپاسگزاری خود را همیشه ثابت کرده و باید خدمتگزارانی مانند شهید رجایی، شهید باهنر، شهید بهشتی، شهید صیاد شیرازی، شهید سلیمانی، شهید زاهدی و شهید رئیسی و شهدای همرزم و همسنگر ایشان را الگو قرار دهند.

آیت‌الله دری نجفی آبادی اظهار کرد: در این سانحه هوایی در کنار رئیس جمهور شهید، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز که نماینده خبرگان رهبری در این دوره نیز انتخاب شده بودند، دکتر امیرعبدالهیان وزیر سخت کوش، مجاهد و فداکار بویژه در حوادث غزه و فلسطین سخت کوشی داشتند، استاندار آذربایجان شرقی، سردار موسوی مسئول تیم حفاظت رئیس جمهور و کادر پرواز نیز حضور داشتند.

وی گفت: این حادثه غم‌انگیز را به رهبر معظم انقلاب، خانواده معظم شهدا و ملت بزرگ ایران تسلیت و تبریک عرض می‌کنم، جای تبریک دارد که چنین فرزندان شایسته و باکفایتی برای نظام اسلامی، کشور، میهن، مقاومت و اهل بیت(ع) تربیت شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اضافه کرد: همه باید قدرشناس باشند و همانگونه که رهبر معظم انقلاب در روز گذشته (یکشنبه) فرمودند، ملت ایران نباید هیچ نگرانی داشته باشند و در سایه رهنمودهای ایشان و دولت خدمتگزار، مسئولان، قوای سه‌گانه و نیروهای مسلح کارهای کشور را با انسجام، همانگونه که آیت‌الله رئیسی انتظار داشتند، ادامه خواهد یافت.

آیت‌الله دری نجف آبادی گفت: به طور قطع طبق قانون اساسی امکانی برای جایگزینی رئیس جمهور وجود دارد که مقدمات آن را شورای نگهبان، هیات وزیران و مسئولان ذیربط طبق ضوابط مربوطه تهیه می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر