استاندار مرکزی:

مهم ترین پیام حج، رفتن و به وحدت رسیدن است

استاندار مرکزی گفت: مهم ترین پیام حج، رفتن و به وحدت رسیدن است.

فرزاد مخلص الائمه
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، فرزاد مخلص‌الائمه روز شنبه در همایش زائرین حج تمتع ۱۴۰۳ استان مرکزی، افزود: حج یکی از ظرفیت‌های بزرگی است که می‌توان از آن برای وحدت و همدلی مسلمانان بهره برد.

وی ادامه داد: در این سفر هیچ امتیاز خاصی برای افراد در نظر گرفته نمی‌شود، بلکه همه با یک پوشش به گرد کعبه طواف می‌کنند و اعمالشان را انجام می‌دهند.

استاندار مرکزی گفت: هیچ نگرانی در خصوص برگزاری مناسک حج وجود ندارد و امنیت کامل برقرار است دولت همه مقدمات و برنامه‌ریزی‌ها را انجام داده است.

مخلص‌الائمه بیان کرد: حاجیان بدون نگرانی در مراسم حضور یابند و در ایران و عربستان شرایط لازم مهیا شده است.

وی با اشاره به این که مهم ترین پیام حج، رفتن و به وحدت رسیدن است، تصریح کرد: حج عین توحید است و این توحید عین یکی شدن و خدا را واحد دیدن و جز خدا کسی را ندیدن است.

امام جمعه موقت اراک گفت: حجاج بیت‌الله‌الحرام سفیران کشور به تبع آن استان و شهر خود هستند و باید همه اعمال خود را به درستی با رفتاری شایسته انجام دهند

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی عنوان کرد: برگزار کنندگان مراسم حج در کشور زحمات متعددی متحمل شدند که حجاج ایرانی امروز جایگاه ویژه‌ای دارند و حجاج باید به این مسئله توجه کنند.

امام جمعه موقت اراک ادامه داد: پیام حج با حضور و همبستگی حاجیان به جهان اسلام و خارج از اسلام مخابره می‌شود، به همین دلیل باید همه افراد در انجام درست فرامین و رفتاری شایسته تلاش کنند.

حجت الاسلام حسینی‌پور تاکید کرد: فرامین اخلاقی باید رعایت و از دیگران حلالیت گرفته شود که حج مورد قبول درگاه الهی واقع شود که این نکته‌ای مهم است و باید مورد توجه حاجیان باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر