سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

بازرس کل استان مرکزی:

رضایت عمومی مردم به افزایش سرمایه های اجتماعی منجر خواهد شد

بازرس کل استان مرکزی گفت: رضایت عمومی مردم به افزایش سرمایه های اجتماعی منجر خواهد شد.

 سازمان بازرسی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، محمدحسین افضلی در گفت‌و‌گویی در حاشیه بازدید از بیمارستان‌ها شهر اراک با اشاره به نظارت های سازمان بازرسی اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین اقدامات بازرسان کل، حضور میدانی و موثر بازرسان به منظور نظارت بر نحوه خدمات‌رسانی دستگاه‌‌های اجرایی در روزهای تعطیلات نوروزی ۱۴۰۳ به ویژه در بخش بهداشت و درمان است که از اصلی ترین مراکز مورد کراجعه مردم است که در این راستا به همراه هیئت همراه از نحوه ارائه خدمات در ایام نوروز از برخی بیمارستان های استان در اراک بازدید شد.

وی افزود: در راستای اجرای برنامه های بازرسی سرزده از دستگاه‌های اجرایی در طی ایام نوروز، طی بازدید به همراه معاون و بازرسان گروه مرتبط با حوزه درمان از بیمارستان‌های اراک بازدید و بخش‌های مختلف بیمارستان از جمله اورژانس و وضعیت حضور پزشکان و نحوه ارائه خدمات در ایام نوروز مورد پیگیری و بررسی قرار گرفت. 

بازرس کل استان مرکزی تصریح کرد: در این بازدید در گفت‌وگو با برخی از بیماران و همراهان بیمار، نحوه ارائه خدمات از سوی کادر درمان بیمارستان مورد ارزیابی و اطلاع قرار گرفت چراکه معتقدیم رضایت عمومی مردم به افزایش سرمایه های اجتماعی منجر خواهد شد و مسئولان و مدیران و کارکنان باید هرچه می توانند برای افزایش این رضایت عمومی و اجتماعی مردم تلاش کنند.

افضلی بیان کرد: در این بازدید برخی از همراهان بیماران گلایه هایی مبنی بر طولانی شدن روند رسیدگی در بخش اورژانس و بلا تکلیفی بیماران طرح شد که این موضوع مورد بررسی پرونده های مربوطه قرار گرفت و تذکر و دستور لازم مبنی بر تسریع به رسیدگی به بیماران بخش اورژانس صادر شد.  

 بازرس کل استان مرکزی خاطرنشان کرد: براساس وظیفه ذاتی و نظارتی، بخش های مختلف بیمارستان بازدید و رضایت مندی مراجعان به این مرکز درمانی را بررسی و هرجا نیاز به هرگونه دستوری بود صادر تا بتوانیم شاهد بهبود خدمات و ارائه خدمت بهتر به مردم باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر