سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

آغاز عملیات اجرایی ساخت دبیرستان ۱۲ کلاسه در دلیجان

عملیات اجرایی ساخت یک دبیرستان ۱۲ کلاسه و سالن ورزشی در دلیجان روز شنبه همزمان با دهمین روز از دهه مبارک فجر با حضور استاندار مرکزی و جمعی از مدیران استان مرکزی و این شهرستان آغاز شد.

استاندار مرکزی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، مدیرکل تجهیز و نوسازی مدارس استان مرکزی در این آیین گفت: ۵۴ پروژه توسط تجهیز و نوسازی مدارس امسال تحویل آموزش و پرورش مرکزی شد.

جواد لنجابی ادامه داد: ۲۶ پروژه با ارزش یک‌هزار و ۶۷۰ میلیارد ریال نیز در دهه فجر امسال تحویل آموزش و پرورش استان شد.

لنجانی بیان کرد: در کنار برنامه‌های آموزشی ، فعالیت‌های پرورشی نیز توسط اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان مرکزی آغاز شده است.

خیر مدرسه ساز دلیجان گفت: در راستای عدالت آموزشی و بهره مندی دانش آموزان شهرک امام رضا(ع) که متراکم ترین بافت جمعیتی شهر را دارد این مدرسه و سالن ورزشی احداث می‌شود.

بهروز محمدی افزود: این ۲ پروژه در حوزه آموزش و پرورش، گامی مهم در رفع کمبود های فضای آموزشی دلیجان است.

وی ادامه داد: این مدرسه در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۷۰۰ متر مربع ، زیربنای آموزشی یکهزار و ۵۰۰ متر و ۶۰۰ متر زمین ورزشی احداث می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر