سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

زمین‌گیری مردان نقابدار توسط پلیس استان مرکزی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: مردان نقابدار در مسیر ساوه - تهران با اقدام به موقع پلیس این استان زمین‌گیر شدند.

پلیس
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، سرهنگ احسان آنقی روز جمعه در گفت و گویی افزود: بامداد امروز در جاده قدیم ساوه - تهران مأموران کلانتری ۱۳ پرندک شهرستان زرندیه حین گشت زنی به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ بدون پلاک که سرنشینان آن صورت خود را پوشانده و ترددهای مشکوک داشت دستور ایست دادند اما راننده بدون توجه به فرمان ایست مأموران متواری شد و پس از طی مسافتی، مأموران نیز با رعایت قانون به کارگیری سلاح و شلیک چند تیر به سمت خودرو سرانجام آن را متوقف کردند.

وی با اشاره به اینکه راننده و سه سرنشین خودرو مجروح و به بیمارستان اعزام شدند، گفت: یکی از سرنشینان در بیمارستان فوت کرد.

سرهنگ آنقی با اشاره به اینکه خودرو پلاک جلو نداشت و پلاک عقب آن نیز پوشانده شده بود، افزود: در بازرسی مأموران از خودرو تعدادی سلاح سرد شامل قمه و چاقو کشف شده که بررسی‌های تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر