سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی:

مسئول هوای ناسالم اراک دی‌اکسید گوگرد است

رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت: هوای اراک در وضعیت ناسالم قرار دارد و دی‌اکسید گوگرد آلاینده مسئول آن است.

 هوای اراک
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

،‌ «علیرضا محرابیان» روز یکشنبه در گفت و گویی افزود: متوسط شاخص کیفیت هوای اراک در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۱۱ صبح امروز (یکشنبه) به عدد ۱۲۲ رسید که بیانگر شاخص کیفیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس بود.

وی بیان کرد: شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای اراک در ساعت ۱۱ صبح امروز (یکشنبه) به ۱۱۰ رسید که نشان از وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس است.

رئیس امور آزمایشگاه‌های اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: دی‌اکسید گوگرد اثرات زیان‌باری بر سلامت افراد دارد و مردم تا حد امکان در فضاهای باز قرار نگیرند و به توصیه‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند.

محرابیان یادآور شد: مازوت سوزی نیروگاه حرارتی شازند از ۲۰ آذرماه آغاز شده و تاکنون ۱۵ روز با آلایندگی مسئول دی‌اکسید گوگرد در شهر اراک به ثبت رسیده که ۹ روز آن از جمله امروز (یکشنبه) فراتر از استانداردهای زیست محیطی بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر