سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

فوت یک نفر در حادثه رانندگی در جاده بصری - لنجرود شازند

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: حادثه رانندگی در جاده بصری - لنجرود شازند یک کشته و ۲ مجروح برجا گذاشت.

 فوت یک نفر در حادثه رانندگی
به گزارش خبرگزاری موج از مرکزی

، بهروز ایران‌نژاد روز دوشنبه در گفت و گویی افزود: شب گذشته با گزارش تلفنی واژگونی خودرو پژو در محور بصری به لنجرود در شهرستان شازند به واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵، بلافاصله پایگاه اورژانس توره و آفتابگردان به محل حادثه اعزام شد.

وی بیان کرد: در این حادثه ترافیکی یکی از سرنشینان پژو به دلیل شدت جراحات در دم فوت کرد و ۲ مصدوم دیگر حادثه پس از دریافت اقدامات تخصصی فوریت پزشکی به بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) منتقل شدند.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: زن ۷۱ ساله اراکی در مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن فوت کرد.

ایران‌نژاد افزود: در تماس تلفنی مبنی بر نیاز به حضور عوامل اورژانس در یکی از خیابان‌های شهر اراک برای کمک‌رسانی به مصدوم حادثه مسمومیت با مونواکسیدکربن به واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵ مخابره شد که پس از حضور عوامل اورژانس در محل حادثه مشخص شد، خانمی به دلیل مسمومیت با مونواکسیدکربن در این حادثه فوت کرده است.

وی بیان کرد: یکی از عوامل ایجاد مسمومیت با مونواکسیدکربن، احتراق ناقص وسایل گرمایشی همچون بخاری و یا نقص در مسیر خروجی گاز ناشی از احتراق وسائل گازسوز است.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: فقدان تهویه کافی در محل نصب این وسائل، وجود موانع در مسیر لوله خروج گاز ناشی از احتراق و یا استفاده از دودکش‌های غیر استاندارد و یا لوله‌های آکاردئونی با طول غیراستاندارد، عوامل اصلی ایجاد مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن هستند.

استان مرکزی دارای ۳۷ پایگاه اورژانس ۱۱۵ شهری، ۴۰ پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای، یک پایگاه اورژانس هوایی و پنج پایگاه اورژانس موتوری و چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس و هفت موتورلانس است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر