سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

به همت هیات رزمی شهرستان اراک انجام شد ؛

تجلیل از قهرمان خردسال مسابقات کشوری انجمن او اسپرت

با حضور مسیئولین حوزه ورزش شهرستان اراک از قهرمان خردسال رشته او اسپرت هیات رزمی شهرستان اراک تجلیل شد.

عکس خبر ورزش

به گزارش خبرگزاری موج، غلامحسن اکبری رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان اراک در این مراسم که در دبستان آیت الله غفاری شهر اراک برگزار شد گفت: تشویق کودکان و خردسالان اثرات مطلوبی در روحیه آنان دارد که میتواند باعث افزایش میل به ورزش حرفه‌ای در این عزیزان شود .

اکبری ادامه داد: هفته تربیت بدنی فرصت مناسبی است تا از همه فعالان عرصه ورزش در حوزه های مختلف تقدیر کرد .

وی اضافه کرد: استعدادیابی در کودکان و اجرای برنامه های تشویقی و حمایتی در هیات های ورزشی میتواند باعث افزایش میل به انجام ورزش حرفه ای در خانواده ها شده و باعث  کادرسازی و تقویت نسل آینده در حوزه ورزش شود.

رضابراتی،رییس هیات رزمی شهرستان اراک نیز در این برنامه گفت : کادرسازی و استعداد یابی دو موضوع فراموش نشدنی برای هیات رزمی است که در سال جاری این دو مهم تقویت خواهد شد.

وی اضافه کرد:در حال حاضر هیات رزمی شهرستان اراک در حال طراحی برنامه ای برای برگزاری دوره های استعداد یابی در مدارس ابتدایی است که با همکاری آموزش و پرورش محقق خواهد شد.

دراین مراسم که با حضور مسئولین آموزش و پرورش ، انجمن اولیا و مربیان ، خانواده ها و دانش آموزان دبستان آیت الله غفاری اراک برگزار شد از ورزشکار دانش آموز ، محراب رئیسی قهرمان ورزشهای با مانع انجمن اواسپرت در مسابقات کشوری با اهدا لوح توسط مسئولین ورزش تجلیل شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر