سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

همزمان با هفته پدافند غیرعامل:

برگزاری رزمایش سراسری آمادگی مولدهای اضطراری توسط توزیع برق استان مرکزی

همزمان با هفته پدافند غیرعامل، دوازدهمین رزمایش سراسری آمادگی مولدهای اضطراری به فرماندهی شرکت توزیع برق استان مرکزی برگزار شد.

عکس خبربرق

به‌گزارش خبرگزاری موج مرکزی، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در این مانور گفت: این مانور به‌منظور بررسی آماده به‌کار بودن مولد‌های برق اضطراری سازمان‌های حیاتی، حساس و مهم همزمان با سراسر کشور در شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم، با رمز «یا زینب»  به صورت ارتباط مستقیم ویدئوکنفرانسی از مرکز پایش شرکت توانیر آغاز و برق مراکز معرفی شده، قطع و مولدهای برق اضطراری وارد مدار شدند.

محمود محمودی تصریح کرد: طبق دستورالعمل‌ها و ضوابط سطح‌بندی وزارت نیرو، تمامی مراکز ارائه‌دهنده خدمات حیاتی، حساس و مهم در استان شناسایی و براساس اعلام شرکت توانیر، برق مراکز منتخب به‌طور همزمان قطع و وضعیت آمادگی مولدها موردارزیابی قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: در جریان این مانور، وضعیت آماده به‌کاری مولدهای اضطراری برق تعدادی از مراکز در استان مورد بررسی و نحوه کارکرد این مولدها در زمان خاموشی‌های ناشی از حوادث و بلایای طبیعی، بحران‌های احتمالی و همچنین نحوه پاسخگویی و مقابله با بحران مورد ارزیابی و تمرین قرار گرفت.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مرکزی با اشاره به اینکه مدیریت بحران شامل ۴ مرحله پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی است، اظهار کرد: به‌روز کردن و انجام اصلاحات شبکه‌های توزیع برق، یکی از امور پیشگیری از بحران، در شرکت‌های توزیع برق است که به‌عنوان یک اصل مهم به آن پرداخته می‌شود. 

مهدی پزشک‌نیا افزود: مولدهای اضطراری تامین برق نیز بستگی به نوع مراکز و سازمان‌ها حساس با کمک مولدها در شرایط اضطراری باید برق خود را تامین کنند و نکته مهم در انجام این‌گونه رزمایش‌ها سنجش میزان آمادگی این مراکز است که در زمان‌های بحرانی ارائه خدمات دچار وقفه نشود.

وی تصریح کرد: اجرای درست مانورها  نمایشی از قدرت کنترل بحران مدیران و کارکنان بخش توزیع برق و باعث آرامش و اطمینان ذی‌نفعان است.

محمد مرادی، معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، اهداف رزمایش را تعیین نقاط قوت و قابل بهبود تیم‌های عملیاتی، ارتقای سطح آگاهی مراکز حساس و مهم با شرایط اضطراری ناشی از حوادث غیرمترقبه، تمرین و آمادگی نیروهای کمک‌کننده در بحران‌ها و چگونگی عملکرد آنها عنوان کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر