سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی:

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۸۲ پروانه بهره‌برداری صنعتی در سه ماه نخست امسال در این استان صادر شد.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: ۸۲ پروانه بهره برداری صنعتی در سه ماهه نخست امسال دراستان مرکزی صادر شد.

عکس خبر صمت

به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، جودکی افزود: مجموع سرمایه‌گذاری در پروانه‌های صنعتی این استان ۱۹ هزار و ۹۳۶ میلیارد ریال است.

وی بیان کرد: بیشترین پروانه بهره‌برداری صادر شده در این مدت با ۳۴ مورد و سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال مربوط به شهرستان اراک و کمترین پروانه بهره‌برداری صادر شده با یک مورد و ۱۱۹ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در شهرستان کمیجان است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: اشتعال پیش‌بینی شده این پروانه‌های صنعتی در استان ۲ هزار و ۸۰۸ نفر است.

جودکی بیان داشت: حدود سه هزار واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی وجود دارد و این استان دومین قطب صنایع مادر تخصصی و قطب چهارم صنعت کشور است و از نظر تنوع محصولات صنعتی در کشور آوازه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر