سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

ظرفیت نقدپذیری مسوولان در مازندران باید بیشتر شود

هادی خنجری با بیان اینکه ظرفیت نقدپذیری باید در مسوولان افزایش یابد، گفت: در بعضی از حوزه‌ها به ویژه در حوزه زیرساختی نتوانستیم حق مردم را بگیریم و نقد سبب می‌شود تا مسوولان جدی‌تر و با اراده قوی‌تر کار کنند.

PXzI7KiaS7X5

به گزارش خبرگزاری موج، فرماندار نور در آیین تجلیل از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شهرستان نور که با حضور شهرداران، بخشداران و روسای شورای شهر نور و چمستان در دفتر فرماندار برگزار شد، اظهار کرد: مسیر حرکت همه ما مسیر شهدا است و امنیت امروز، آزادی بیان و قلم را مدیون شهدا هستیم.

خنجری افزود: حضور خبرنگاران در کنار مسؤولان فرصت است تا با استفاده از قلم خبرنگاران می‌توانند برای خدمتگزاری بهتر و ارائه گزارش خدمات نظام و عملکرد دستگاه‌ها به مردم از آنان کمک بگیرند.

فرماندار نور، تصریح کرد: خبرنگاران می‌توانند مطالبات مردم را محقق کنند و زبان گویای مردم و مسؤولان برای احقاق حق و درخواست مطالبات باشند، زیرا مطالبات مردم و شهروندان در عرصه‌های مختلف توسط این قشر بیان و بازگو می‌شود.

وی افزود: خبرنگاران نیازمند حمایت هستند و ما مسؤولان وظیفه داریم از آنان به هر وسیله ممکن حمایت کنیم، تا دغدغه آنان کاهش یابد.

خنجری خاطر نشان کرد: نقد خبرنگاران سبب می‌شود تا ما مسؤولان جایگاه خود را بدانیم و در انجام وظایف کوتاهی نکنیم.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه