سرخط خبرها
  • بازی‌های آسیایی ناگویا؛ هدیه فرهنگی ایران به ژاپن
  • کاهش ۱۰ میلیون تنی تولید محصولات کشاورزی در پی خسارات قطعی برق
  • دورکاری برای کاهش ترددهای غیرضروری دنبال می‌شود
  • سرلشگرصفوی: یمن افسانه شکست‌ناپذیری آمریکا را برای همیشه دفن کرد
  • کشف جسد بانوی مفقود شده در شهرستان لامرد / دو مظنون دستگیر شدند
  • ر ۳ تصادف مرگبار طی یک هفته در پایتخت
  • مسابقات لیگ کروکت منطقه چهار کشور در همدان
  • تعداد شهردخت‌های تهران تا پایان سال به ۱۲ مرکز می‌رسد
  • تکذیب شایعه انفجار در حوالی خارگ؛ منطقه در امنیت کامل است
  • پزشکیان: حضور مردم در رزمایش جانفدایان نماد صیانت از استقلال کشور است
  • ردیابی مصرف بنزین با کارت بانکی

ناجیان غریق تنکابن بیش از ۵۴ نفر را از مرگ حتمی در دریا نجات دادند

بخشدار مرکزی تنکابن با اشاره به تداوم آماده‌باش عوامل امدادی در سواحل این شهرستان تا ۱۵ مهرماه، از نجات جان بیش از ۵۴ مسافر و شهروند از خطر حتمی غرق‌شدگی با تلاش‌های شبانه‌روزی ناجیان غریق و هم‌افزایی دستگاه‌های خدمات‌رسان خبر داد.

نجات غریق
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، نشست ستاد ساماندهی سواحل این شهرستان به ریاست فرماندار ویژه تنکابن و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و امدادی ذی‌ربط در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

فریدون پورآهنگریان، بخشدار مرکزی تنکابن، در حاشیه این نشست در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به اهداف برپایی این جلسه اظهار کرد: محور اصلی این نشست، ارزیابی دقیق عملکرد نهادهای مسئول و خدمات‌رسان، به‌ویژه ناجیان غریق و هیئت نجات غریق شهرستان بود که جا دارد از تلاش‌های شبانه‌روزی و فداکارانه این عزیزان قدردانی کنیم.

وی با اشاره به تقویت زیرساخت‌های امدادی در نوار ساحلی افزود: با هم‌افزایی و مساعدت دهیاری‌ها و همچنین شهرداری‌های تنکابن و شیرود، امکانات و تجهیزات اولیه امداد و نجات تهیه و در اختیار هیئت نجات غریق شهرستان قرار گرفت تا روند امدادرسانی با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

پورآهنگریان با قدردانی از هم‌افزایی بین‌دستگاهی تصریح کرد: با همراهی جمعیت هلال‌احمر، شبکه بهداشت و درمان، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری، اداره ورزش و جوانان و به‌ویژه همکاری ناجیان غریق، تاکنون بیش از چهار نفر از خطر غرق‌شدگی در آب‌های ساحلی تنکابن نجات یافته‌اند.

بخشدار مرکزی تنکابن در پایان با اشاره به استمرار تمهیدات حفاظتی خاطرنشان کرد: با توجه به ادامه اجرای طرح ساماندهی سواحل تا ۱۵ مهرماه، تمهیدات لازم برای افزایش نظارت‌های میدانی و تقویت حضور ناجیان در نقاط حادثه‌خیز پیش‌بینی شده است تا با آمادگی کامل عوامل امدادی، تا پایان طرح هیچ‌گونه حادثه ناگوار و فوتی ناشی از غرق‌شدگی در سواحل شهرستان رخ ندهد

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه