سرخط خبرها
  • وزیر نیرو: پول قبض برق ۷۵ درصد مردم اندازه خرید یک پیتزا هم نیست
  • مسابقات قهرمانی کشوری دراگون بوت در تهران
  • سخنگوی دولت: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است
  • رئیس رسانه ملی: تمام بخش‌های سازمان صداوسیما برای خود اهداف تحولی تعریف کرده‌اند
  • طرح ۲۲۰ هزار واحدی «خانه امید» وارد مراحل اجرایی شد
  • آتش‌سوزی در بیمارستان اسلام‌آباد؛ ۱۴ نوزاد جان باختند
  • مشکل شرعی در صدور گواهینامه موتور برای بانوان وجود ندارد/ در حال رفع اختلافات در لایحه منع خشونت علیه زنان هستیم
  • مافیای سرقت مسلحانه کشور پای چوبه دار/ برادران نجفی اعدام شدند
  • ثبت مینی‌گلف در ۷٠٠ هنرستان کشور به عنوان واحد رسمی درسی ورزشی
  • دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده‌ هفت شهید جنگ تحمیلی رمضان
  • رکورد جدید در انتصاب فرمانداران بانو و اهل سنت
  • عرضه ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس بانک مرکزی به شبکه بانکی
  • اجرای پروژه پل B۱ از محل مولد سازی
  • وزیر صمت: هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
  • کشف ۷۰ میلیارد تومان اموال سرقتی/ کاهش ۶۸ درصدی جرم در جنگ
  • ثبت‌نام طرح آشیان در تهران و مشهد آغاز شد

پرداخت ۲.۴ میلیارد تومان تسهیلات ودیعه مسکن به مددجویان قائم‌شهر

رئیس اداره بهزیستی قائم‌شهر از پرداخت مجموع ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه مسکن به جامعه هدف این اداره خبر داد و گفت: برای هر متقاضی واجد شرایط تا ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات پیش‌بینی شده است.

تسهیلات
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، اسماعیل هدایتی، رئیس اداره بهزیستی قائم‌شهر، روز سه‌شنبه در آیین افتتاح مسکن محرومان در روستای اسکندرکلا اظهار کرد: رویکرد بهزیستی تنها به ارائه خدمات به جامعه هدف محدود نمی‌شود و این نهاد در حوزه‌های اجتماعی، پیشگیری، توانمندسازی و حمایت از اقشار نیازمند، خدمات گسترده‌ای ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به دشواری تأمین مسکن برای مددجویان و خانواده‌های تحت پوشش افزود: در شرایط کنونی، تأمین سرپناه برای جامعه هدف بهزیستی با چالش‌هایی همراه است؛ از این رو، پرداخت کمک‌های بلاعوض و تسهیلات ودیعه مسکن با جدیت پیگیری می‌شود.

هدایتی با بیان اینکه مجموع تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه مسکن پرداخت‌شده به جامعه هدف بهزیستی قائم‌شهر به ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان رسیده است، گفت: برای هر متقاضی واجد شرایط نیز تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته می‌شود.

رئیس اداره بهزیستی قائم‌شهر هدف از ارائه این تسهیلات را کمک به تأمین سرپناه و کاهش دغدغه‌های معیشتی خانواده‌های تحت پوشش عنوان کرد و افزود: تلاش می‌کنیم اعتبارات موجود به‌گونه‌ای هدایت شود که بیشترین اثر را در بهبود شرایط زندگی مددجویان داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه سیاست بهزیستی صرفاً پرداخت کمک‌های نقدی نیست، تصریح کرد: حمایت‌های هدفمند باید به استقلال و توانمندی اقتصادی خانواده‌ها منجر شود تا نیاز آنان به حمایت‌های مستمر کاهش یابد.

هدایتی همچنین از همراهی خیران، بنیاد مسکن و دیگر دستگاه‌های همکار در تأمین مسکن و حمایت از مددجویان قدردانی کرد و گفت: مشارکت نهادهای حمایتی، دستگاه‌های اجرایی و خیران می‌تواند زمینه رفع بخشی از مشکلات مسکن خانواده‌های نیازمند را فراهم کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه