سرخط خبرها
  • اعلام آمادگی ۳۶۰۰ پرستار برای اعزام به مناطق آسیب‌دیده در جنگ تحمیلی
  • شکست مردان گلبال ایران مقابل کره جنوبی
  • نماینده مجلس: باید پرداختی‌های پرستاران به‌روز شود/ وضعیت بد حقوق پرستاران باعث شده تا چندشیفته کار کنند
  • اطلاعات درآمد و دارایی خانوار‌ها برای افزایش یارانه‌ها راستی‌آزمایی می‌شود
  • نفت برای نخستین بار از ماه مه به حدود ۱۱۰ دلار در هر بشکه رسید
  • دلقک علیه دلقک/ از درگیری لفظی ترامپ و زلنسکی تا فشار تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
  • مصوبه هتل ولنجک باطل شد/ شهرداری تهران: تابع قانون هستیم
  • مدال‌آور المپیاد فیزیک: نخبگان برای تمرکز بر علم، به امنیت معیشتی نیاز دارند
  • پزشکیان: سرمایه اصلی کشور انسان‌ها هستند/ هدف، آموزشِ صحیح است نه ساختن ساختمان
  • برق‌دزدی ماینر‌های غیرمجاز؛ از فشار بر شبکه برق تا تحمیل میلیارد‌ها دلار هزینه به کشور

معاون حقوقی رئیس‌جمهور:

الگوی مدیریتی مازندران قابلیت تعمیم به سراسر کشور را دارد

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم در شرایطی دشوار آغاز به کار کرد، گفت: استاندار مازندران با عبور از وابستگی صرف به منابع دولتی و استفاده از ظرفیت‌هایی نظیر مولدسازی و تهاتر، مسیر پیشرفت استان را هموار کرده است.

حجت الاسلام‌انصاری معاون حقوقی رئیس‌جمهور در شورای اداری مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مجید انصاری در جلسه شورای اداری استان مازندران، با اشاره به اهداف سفرهای میدانی مسئولان و بررسی مستقیم عملکرد دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: یکی از اهداف این حضورها، مشاهده از نزدیک خدمات و اقداماتی است که خدمتگزاران نظام در عرصه‌های مختلف، به‌ویژه در حوزه قوه مجریه، به مردم ارائه می‌کنند و در کنار آن، شنیدن مشکلات مردم از زبان مدیران و خود مردم است تا بتوان جمع‌بندی دقیقی از مسائل و اقدامات انجام‌شده داشت.

وی افزود: در آستانه آغاز سومین سال دولت دکتر پزشکیان، رئیس‌جمهور بر انجام یک جمع‌بندی دقیق و میدانی از اقدامات و عملکرد دولت تأکید داشتند و این سفرها نیز در همین چارچوب انجام می‌شود.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط دشوار کشور در آغاز به کار دولت چهاردهم، تصریح کرد: در مراسم تحلیف رئیس‌جمهور، مهمان ویژه جمهوری اسلامی ایران توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید و عملاً اعلان جنگ رژیم صهیونیستی از نخستین روز آغاز به کار دولت دکتر پزشکیان شکل گرفت.

انصاری ادامه داد: در طول این دو سال، کشور با وجود تحمیل جنگ، فشارهای سنگین تحریمی و مشکلات متعدد ناشی از اقدامات دشمنان مواجه بوده است، اما در پرتو شعار محوری وفاق، همدلی، مدیریت جهادی، استفاده از ظرفیت نخبگان و تکیه بر همه ملت ایران، اقدامات بزرگی در کشور رقم خورده است.

وی با بیان اینکه «تجلی شعار وفاق را در میدان عمل در استان مازندران به معنای واقعی کلمه دیدم»، گفت: با محوریت استاندار مازندران، جناب آقای دکتر یونسی، حقیقتاً شعار وفاق در این استان تحقق پیدا کرده است و مجموعه‌های مختلف در کنار یکدیگر برای حل مسائل استان تلاش می‌کنند.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در شرایط دشوار و با وجود محدودیت منابع مالی، استاندار مازندران متوقف و منتظر کمک‌های دولت نمانده، بلکه با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، ابتکار عمل و بهره‌گیری از روش‌هایی مانند مولدسازی و تهاتر و همچنین جلب اعتماد متقابل میان دولت و بخش خصوصی، توانسته منابع قابل توجهی را برای اجرای طرح‌های استان جذب کند.

انصاری با اشاره به افتتاح دومین پروژه ساماندهی پسماند در مازندران، گفت: امروز شاهد افتتاح دومین پروژه ساماندهی پسماند بودیم و سرمایه‌گذار این طرح با علاقه و انگیزه وارد میدان شده است؛ با اجرای این طرح‌ها، چهره مازندران از این پدیده نامطلوب چند دهه‌ای در حال پاک شدن است.

وی اضافه کرد: علاوه بر این پروژه، طرح‌ها و برنامه‌های متعددی در استان اجرا شده که بخشی از آنها امروز افتتاح و بخشی نیز کلنگ‌زنی شد و مجموعه این اقدامات نشان‌دهنده ظرفیت بالای مدیریتی و اجرایی در مازندران است.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اشاره به عملکرد استان در جذب منابع و اجرای پروژه‌ها، بیان کرد: از نگاه بنده، استان مازندران در بسیاری از زمینه‌ها در رتبه نخست یا در ردیف‌های اول جدول موفقیت قرار دارد و این عملکرد می‌تواند تجربه‌ای ارزشمند برای سایر استان‌های کشور باشد.

انصاری تأکید کرد: جمع‌بندی بنده از عملکرد استان تا این مرحله این است که مازندران در راستای اهداف دولت و برنامه‌های رئیس‌جمهور حرکت کرده است؛ البته مردم استان همچنان مسائلی در حوزه‌های مختلف دارند که باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به مسئولیت معاونت حقوقی رئیس‌جمهور در رفع موانع حقوقی، گفت: در حوزه مسائل حقوقی نیز جمع‌بندی‌هایی انجام شده و این بررسی‌ها را تکمیل خواهیم کرد و بر اساس وظیفه ذاتی معاونت حقوقی رئیس‌جمهور، تلاش می‌کنیم موانع حقوقی کسب‌وکارها و فعالیت‌های اقتصادی را با مشورت مدیران استان و همکاری نمایندگان محترم مجلس برطرف کنیم.

معاون حقوقی رئیس‌جمهور در پایان ابراز امیدواری کرد: با تداوم این رویکرد، امید، انگیزه و روحیه خدمت در استان تقویت شود و شاهد اجرای طرح‌های بزرگ‌تر و ارائه خدمات شایسته‌تر به مردم مازندران باشیم. تجربه موفق مازندران در برخی حوزه‌ها می‌تواند به‌عنوان یک الگوی قابل استفاده و حتی پایلوت در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه