سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

معاون وزیر نیرو:

نیروگاه‌های خورشیدی بر آب‌بندان‌های مازندران احداث می‌شود

معاون وزیر نیرو در حاشیه جلسه بررسی طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر مازندران، از آغاز عملیات اجرایی پروژه نیروگاه خورشیدی در آب‌بندان «گلدشت بابل» خبر داد و ابراز امیدواری کرد این طرح تا مهرماه به بهره‌برداری برسد.

معاون وزیر نیرو در حاشیه جلسه بررسی طرح‌های انرژی‌های تجدیدپذیر مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، محسن طرزطلب معاون وزیر نیرو با بیان اینکه ظرفیت‌های مازندران برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر بسیار بالاست، اظهار داشت: با پیگیری و حمایت استاندار مازندران، امروز یکی از پروژه‌های مهم و عملیاتی حوزه انرژی خورشیدی در گلدشت بابل کلید خورد.

وی با اشاره به اهمیت احداث نیروگاه‌های خورشیدی روی آب‌بندان‌ها افزود: در صورت موفقیت این پروژه و دستیابی به نتایج مطلوب، توسعه این طرح در سایر آب‌بندان‌های استان نیز با جدیت دنبال خواهد شد، چرا که این ظرفیت می‌تواند نقش مؤثری در افزایش تولید انرژی تجدیدپذیر و کمک به تأمین برق مورد نیاز استان داشته باشد.

معاون وزیر نیرو با تبیین برنامه‌های دولت برای توسعه انرژی خورشیدی در بخش‌های مختلف خاطرنشان کرد: موضوع تجهیز مدارس به پنل‌های خورشیدی در دستور کار قرار گرفته و همچنین استفاده از ظرفیت پشت‌بام ساختمان‌ها و ادارات دولتی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار است.

طرزطلب تصریح کرد: علاوه بر این پروژه‌های شاخص، طرح‌های جدید دیگری نیز در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در دست بررسی و اجراست و امیدواریم با تحقق این برنامه‌ها، تا پایان سال ظرفیت قابل توجهی از انرژی‌های پاک به سبد تولید برق استان مازندران اضافه شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه