سرخط خبرها
  • موش منجمد ۳۰۰ هزار تومان/ تهران در صدر بازار فروش حشرات
  • پنجمین رویداد ملی جایزه امیر؛ از استقبال ۱۱۰۰ نفری تا معرفی برگزیدگان
  • برد پرگل فوتبال نابینایان ایران؛ هندبا ۵ گل شکست خورد
  • آخرین وضعیت پرونده کارت‌های بازرگانی/ فقط ۱۳ بانک کفایت سرمایه دارند
  • افزایش مبلغ کالابرگ مشمولان در مهرماه اجرا می‌شود
  • رضا شفیعی‌جم بازیگر مطرح کشور: حالم خوب است
  • وزیر صمت: افزایش تولید خودرو، ارتقای کیفیت دو اولویت صنعت خودرو است
  • دبل طلایی و نقره‌ای ایران در پرتاب وزنه؛ علیپور رکورد زنی کرد، اولاد دوم شد
  • شبکه «شاد» با افزودن ۳۰۰ سرور جدید تقویت شد
  • فرزوان : مخالف ورود خودروهای لوکس به کشور هستم

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران:

پایش لحظه‌ای مصرف دستگاه‌های اجرایی/ ادارات ملزم به کاهش ۳۰ درصدی برق در ساعات اداری شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران از تشدید نظارت‌ها بر مصرف برق دستگاه‌های اجرایی و قطع خودکار برق ادارات پرمصرف توسط کنتورهای هوشمند خبر داد.

برق ادارات
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،سید کاظم حسینی کارنامی با اشاره به افزایش دمای هوا و لزوم مدیریت بار شبکه اظهار کرد: با توجه به اوج‌گیری گرما، پایش لحظه‌ای مصرف برق ادارات از طریق سامانه‌های هوشمند و بازرسی‌های میدانی در سراسر استان تشدید شده است تا از بروز اختلال در شبکه برق جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی بر اساس مصوبه دولت موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در ساعات اداری و ۷۰ درصدی در ساعات غیراداری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستند، افزود: با نصب کنتورهای هوشمند، در صورت عبور از سقف تعیین‌شده، جریان برق ساختمان‌های اداری به‌طور خودکار محدود یا قطع می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران با تاکید بر برخورد بدون اغماض با تخلفات گفت: علاوه بر قطع انشعاب، اسامی ادارات پرمصرف برای اطلاع‌رسانی عمومی منتشر و این دستگاه‌ها به مراجع ذی‌ربط معرفی خواهند شد.

حسینی کارنامی همچنین با اشاره به الزام قانونی ادارات برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی که در این زمینه کوتاهی کنند، مشمول جرایم پیش‌بینی‌شده در قانون خواهند شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه