سرخط خبرها
  • پرداخت معوقات بازنشستگان بدون وقفه در حال انجام است
  • اختصاص ۱۱ هزار ظرفیت سفر عتبات در نیمه دوم شهریور
  • ۴ هزار و ۹۰۰ مدرسه لرستان آماده استقبال از دانش‌آموزان هستند
  • شکایت تراکتور از باشگاه پرسپولیس
  • خرید و فروش واحدهای نهضت ملی مسکن همچنان ممنوع است
  • مهدی چمران: حمل و نقل رایگان تا زمان تصویب مصوبه جدید ادامه می‌یابد
  • مخالفت مجلس و دیوان محاسبات با طرح دولت برای تعرفه خودروهای وارداتی
  • ممنوعیت هرگونه شرط‌گذاری مالی برای ثبت‌نام در مدارس دولتی
  • پرونده قضایی حمله آمریکا به مراسم عروسی کوهستک تشکیل شد
  • سخنگوی قوه قضائیه: محمدباقر خرازی در بازداشت است

آیین بزرگداشت مقام معظم رهبری با حضور گسترده مردم در ساری برگزار شد

مجمع مذهبی،مردم و مسئولان استان مازندران در مراسم بزرگداشت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌سره)، بر استمرار مسیر مقاومت و پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

بزرگداشت رهبر شهید در ساری
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، آیین باشکوه بزرگداشت حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌سره) به میزبانی نماینده ولی‌فقیه در مازندران و استاندار استان با حضور پرشور اقشار مختلف مردم و حضور گسترده مسئولان استانی، فرمانداران، مدیران کل و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی در مصلای امام خمینی (ره) ساری برگزار شد.

در این آیین، حاج محمدرضا بذری با مرثیه‌سرایی و ذکر مصائب، فضای معنوی ویژه‌ای را در محل برگزاری ایجاد کرد.

در ادامه، آیت‌الله اختری، رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت (ع)، در سخنانی به تبیین شخصیت، اندیشه و مجاهدت‌های حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌سره) پرداخت و بر ضرورت استمرار راه ایشان، تکریم مقام شهدا و تقویت جبهه مقاومت تاکید کرد.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با گرامیداشت یاد مقام معظم رهبری و شهدای انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت، بر تداوم مسیر عزت، استقلال و وحدت امت اسلامی تأکید کرده و با تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب، بر حمایت همه‌جانبه از جبهه مقاومت در برابر دشمنان تأکید کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه