هفته رقابتهای لیگ آزادگان:
نساجی با سه گل نفتوگاز را شکست داد و صدرنشینیاش را تثبیت کرد
تیم فوتبال نساجی مازندران در نخستین دیدار پس از قطعی شدن صعود به لیگ برتر، با پیروزی ۳ بر صفر برابر نفتوگاز گچساران به ۶۶ امتیاز رسید و جایگاه خود را در صدر جدول لیگ دسته اول فوتبال کشور مستحکمتر کرد.
، شاگردان رضا عنایتی در دیداری خارج از خانه و در شرایطی نسبتاً پایاپای، با استفاده حداکثری از فرصتهای گلزنی، برتری خود را به میزبان تحمیل کردند و سه امتیاز ارزشمند این مسابقه را به حساب خود واریز کردند.
نساجی در دقیقه ۱۵ توسط صادق آلبوصبیح به گل نخست دست یافت. این بازیکن پس از توپگیری از مدافع حریف، با پیشروی سریع و شوتی تماشایی از فاصله حدود ۳۵ متری، دروازه نفتوگاز گچساران را گشود.
در دقیقه ۳۵ سرخپوشان مازندرانی اختلاف را دو برابر کردند. روی ارسال متین کریمزاده و در میان ازدحام محوطه جریمه، محمد سلطانیمهر با ضربهای دقیق گل دوم تیمش را به ثمر رساند تا نیمه نخست با برتری دو گله نماینده مازندران به پایان برسد.
گل سوم نساجی در دقیقه ۸۰ رقم خورد؛ جایی که پس از دفع ناقص مدافعان و دروازهبان میزبان روی ضربه ایستگاهی، توپ پشت محوطه جریمه به متین کریمزاده رسید و او با شوتی محکم تیر خلاص را بر پیکر حریف زد.
در سوی مقابل، نفتوگاز گچساران نیز چند موقعیت خطرناک خلق کرد، اما واکنشهای مؤثر کوروش ملکی و بیدقتی مهاجمان میزبان، مانع از باز شدن دروازه نساجی شد.
با این پیروزی، نساجی ۶۶ امتیازی شد و با حفظ فاصله خود نسبت به تیم دوم جدول، همچنان اصلیترین مدعی کسب عنوان قهرمانی لیگ آزادگان به شمار میرود.
ارسال نظر