سرخط خبرها
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت

مدیرکل انتقال خون مازندران:

مراکز اهدای خون مازندران در تاسوعا و عاشورا فعال هستند

مدیرکل انتقال خون استان از فعالیت مراکز اهدای خون در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد و از مردم خواست با حضور در این مراکز در پویش اهدای خون مشارکت کنند.

اهدای خون
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،عبداله محمدی فیروزجایی با اشاره به برنامه‌ریزی برای تأمین ذخایر خونی استان در ایام محرم اظهار داشت: مراکز اهدای خون بهشهر، ساری، بابل، آمل، تنکابن و چالوس در روزهای تاسوعا و عاشورا از ساعت ۸ تا ۱۳ آماده پذیرش اهداکنندگان هستند.

وی افزود: مراکز اهدای خون نور، قائم‌شهر و گلوگاه نیز تنها در روز تاسوعا فعال بوده و پذیرای مردم نیکوکار استان خواهند بود.

مدیرکل انتقال خون مازندران با تأکید بر اینکه اهدای خون یک ضرورت درمانی و مسئولیت اجتماعی است، گفت: مازندران به دلیل وجود تعداد بالای بیماران تالاسمی، تعدد مراکز درمانی و همچنین حضور انبوه مسافران و گردشگران در فصل‌های مختلف، نیازمند ذخایر خونی پایدار است.

محمدی فیروزجایی با اشاره به مشارکت مؤثر مردم استان در مناسبت‌های مذهبی برای اهدای خون ادامه داد: در شب‌های پرفضیلت قدر امسال ۳ هزار و ۲۶۲ نفر از مازندرانی‌ها به مراکز اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد ۲ هزار و ۷۸۶ نفر موفق به اهدای خون شدند.

وی با بیان اینکه تأمین خون مورد نیاز بیماران نیازمند مشارکت مستمر مردم است، افزود: ماه محرم فرصتی ارزشمند برای اهداکنندگان و افرادی است که تاکنون فرصت حضور در این پویش انسانی را نداشتند تا با اهدای خون، در نجات جان بیماران سهیم شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه