مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران

زیرساخت‌های نرم‌افزاری موزه دفاع مقدس مازندران نیازمند حمایت ملی است

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی موزه دفاع مقدس، بر ضرورت تسریع در تولید محتوای نرم‌افزاری و تخصیص اعتبارات ملی برای تکمیل این مرکز فرهنگی تاکید کرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،سرتیپ دوم پاسدار احمد برسلانی در نشست با علی بابایی کارنامی، نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی که در محل موزه دفاع مقدس و مقاومت استان برگزار شد، با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی زیرساخت‌های سخت‌افزاری این موزه، اظهار داشت: با وجود پیشرفت در بخش سخت‌افزاری، در بخش نرم‌افزاری و تولید محتوا با چالش‌های جدی رو‌به‌رو هستیم.

وی افزود: خطر از دست رفتن بسیاری از یادگاران و تاریخ شفاهی دفاع مقدس وجود دارد و جبران این نقیصه، مستلزم حرکتی سریع و جهادی است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با اشاره به پروژه تدوین دانشنامه دفاع مقدس، تصریح کرد: هدف ما تکمیل ۱۲۰۰ مدخل تخصصی در سه بخش شهدا و اشخاص، کارگروه جغرافیا و نظامی و کارگروه فرهنگی و اجتماعی است که برای تحقق این امر، نیازمند همکاری جدی فرمانداری‌ها و استفاده از اعتبارات فرهنگی شهرستان‌ها هستیم.

سردار برسلانی با تاکید بر لزوم تولید محتوای مدرن برای جذب نسل جوان، گفت: باید کتاب‌ها و روایت‌های موجود را به فیلم، انیمیشن و کلیپ‌های کوتاه تبدیل کنیم تا بتوانیم اثرگذاری بیشتری داشته باشیم.

وی همچنین بر ضرورت تخصیص اعتبارات ملی و گردشگری برای بهبود وضعیت موزه و زیباسازی فضا‌های اطراف آن با همکاری شهرداری ساری تاکید کرد و افزود: با بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود از جمله ۱۸۷ یادمان و ۳۷۹ شهید گمنام در استان، باید برای تبدیل این مرکز به یک قطب فرهنگی با قابلیت جذب گردشگر داخلی و خارجی، از طریق حمایت‌های ملی و طرح‌های مولدسازی اقدام کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه