سرخط خبرها
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • تخصیص ۴۰۰ همت برای حمایت از صنایع
  • سخنگوی دولت؛ افزایش مبلغ کالا برگ منوط به تأمین منابع مالی پایدار است
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

مشترکان کم‌مصرف آب در مازندران تخفیف تا ۳۰ درصدی می‌گیرند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران با اشاره به مصرف کمتر از الگوی تعیین شده توسط ۳۷ درصد مشترکان خانگی استان گفت: بسته‌های جدید مشوق مالی برای مشترکان کم‌مصرف ابلاغ شده و این مشترکان می‌توانند از تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی در آب‌بها بهره‌مند شوند.

برارزاده مدیرعامل آبفا مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، بهزاد برارزاده با اشاره به اقدامات انجام شده برای مدیریت مصرف آب در استان اظهار کرد: در حال حاضر ۳۷ درصد از مشترکان خانگی مازندران ماهانه کمتر از ۱۱ مترمکعب آب مصرف می‌کنند که زیر الگوی تعیین شده قرار دارد.

وی افزود: همسو با این تغییر رفتار در مصرف، بسته‌های جدید مشوق مالی برای مشترکان کم‌مصرف ابلاغ شده تا روند صرفه‌جویی و مدیریت مصرف در استان تقویت شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: بر اساس این مشوق‌ها، مشترکانی که در ماه‌های گرم سال مصرفی کمتر از الگوی تعیین شده داشته باشند و در عین حال حداقل ۲۰ درصد مصرف خود را نسبت به سال گذشته کاهش دهند، از تخفیف ۲۰ درصدی در آب‌بهای خود برخوردار خواهند شد.

برارزاده با بیان اینکه امکان دریافت تخفیف حداکثری نیز برای مشترکان فراهم شده است، گفت: مشترکانی که با هماهنگی شرکت آب و فاضلاب به صورت داوطلبانه تجهیزات و ادوات کاهنده مصرف آب را در منازل خود نصب کنند، می‌توانند از تخفیف بیشتری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پس از تایید نصب این تجهیزات و مشاهده آثار فنی آن در کاهش مصرف، بخشودگی ۳۰ درصدی در قبوض آب ماه‌های گرم سال برای این خانوارها اعمال می‌شود تا از مصرف‌کنندگان مسئولیت‌پذیر حمایت شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه