سرخط خبرها
  • تردد با اسکیت و اسکوتر در معابر عمومی ممنوع است
  • احتمال اعدام فرد مهاجم در پرواز فلای‌دبی
  • دستگیری متهمان کلاهبرداری ۵۲۸ میلیارد تومانی در بازار طلا
  • وزیر ارتباطات: اینترنت ماهواره‌ای مکمل شبکه‌های زمینی است
  • حذف چک‌های رمزدار از چرخه بانکی/ چک‌های رمزدار قبلی همچنان معتبرند
  • زمان رسیدگی پرونده علیرضا بیرانوند در دادگاه CAS مشخص شد
  • تیم ملی المپیاد نجوم ایران برای سومین سال پیاپی قهرمان جهان شد
  • برگزاری انتخابات شوراها در کل کشور/ زمان دقیق متعاقبا اعلام می‌شود
  • وزیر نفت استعفا داد/ حمید بورد سرپرست شد
  • پرسپولیس تیم «ب» را تشکیل می‌دهد
  • پالایشی‌ها در انتظار تعیین تکلیف نرخ خوراک؛ بازگشایی نمادها مشروط شد
  • پایان فعالیت «خانه‌های قرمز» در محلات تهران
  • صاعقه در ارتفاعات پلدختر ۱۱۶ رأس دام را تلف کرد
  • شهرزاد خشنودزاده پرچمدار ایران در مراسم اختتامیه بازی‌های آسیایی ناگویا
  • قالیباف: هفت شرط ایران محقق نشود، تنگه هرمز باز نخواهد شد
  • کلاهبرداری با ادعای نفوذ در شبکه بانکی؛ کلاهبردار ۱۰ سکه‌ای در فرحزاد دستگیر شد
  • کاظمی: اخبار مربوط به استعفای معلمان کذب است
  • خبر اخراج دیپلمات‌های ایران توسط آمریکا کذب محض است/ نیروهای مسلح آماده‌ دفع هرگونه شرارت هستند
  • سرلشکر عبداللهی: فراجا در جنگ و کودتا جلوی تجزیه ایران را گرفت
  • ۳۸ استاندارد جدید خودرو تا سال ۱۴۱۱ اجباری می‌شود!!

امکان ثبت گزارش مردمی درباره احتکار و اموال نامشروع فراهم شد

دادستان مرکز استان مازندران از فعال‌سازی دو سامانه ملی برای دریافت گزارش‌های مردمی در حوزه‌های اخلال در توزیع کالاهای اساسی و شناسایی اموال نامشروع خبر داد و بر ضرورت مشارکت شهروندان در برخورد با مفسدان اقتصادی تأکید کرد.

عالیشاه دادستان مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،علی‌اکبر عالیشاه دادستان مرکز استان مازندران با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی در مقابله با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: در راستای صیانت از حقوق عامه و برخورد قاطع با اخلال‌گران، دو سامانه رسمی تحت نظارت دادستانی کل کشور برای دریافت گزارش‌های مردمی راه‌اندازی شده است.

وی افزود: سامانه «دریافت گزارش مردمی در حوزه اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی» با هدف شناسایی مواردی همچون گران‌فروشی کلان و احتکار عمده فعال شده است. شهروندان می‌توانند گزارش‌ها و مستندات خود را در این زمینه از طریق نشانی dadsetani.ir/ehtekar ثبت کنند. این اقدام در چارچوب قانون مجازات اخلال‌گران در نظام اقتصادی کشور انجام می‌شود و گزارش‌ها به‌صورت هدفمند بررسی خواهد شد.

دادستان مرکز استان مازندران همچنین به سامانه ثبت گزارش‌های مربوط به اموال نامشروع اشاره کرد و گفت: در اجرای قانون نحوه اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی، بستری فراهم شده تا مردم بتوانند اطلاعات خود درباره ثروت‌های نامشروع احتمالی کارگزاران و مرتبطان آنان را در نشانی gozaresh.eadl.ir اعلام کنند.

عالیشاه تصریح کرد: با دستور دادستان کل کشور، شناسایی اموال نامشروع با بهره‌گیری از گزارش‌های مستند مردمی در دستور کار جدی قرار گرفته و دادستانی مرکز استان مازندران با سرعت و دقت این موضوع را برای رسیدگی در مراجع صالح دنبال خواهد کرد.

وی تصریح  کرد: مشارکت عمومی و گزارش‌های مستند مردم نقش کلیدی در شناسایی شبکه‌های اخلال در بازار و حفظ بیت‌المال دارد و دستگاه قضایی در پیگیری این گزارش‌ها قاطعانه عمل می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه