رئیس پلیس آگاهی مازندران:
موبایلقاپهای خشن در کمتر از دو ساعت در محمودآباد دستگیر شدند
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران از شناسایی و دستگیری دو سارق موبایلقاپ که با تهدید چاقو اقدام به سرقت کرده بودند، در کمتر از دو ساعت پس از وقوع سرقت در شهرستان محمودآباد خبر داد.
، سرهنگ سامع خورشاد اظهار کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان محمودآبادی مبنی بر سرقت تلفن همراه توسط دو موتورسوار با تهدید چاقو، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی شهرستان محمودآباد با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات دقیق و تخصصی، در کوتاهترین زمان ممکن موفق به شناسایی هویت سارقان شدند.
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان مازندران تصریح کرد: مأموران در عملیاتی ضربتی، متهمان را در کمتر از دو ساعت پس از وقوع سرقت دستگیر کردند.
سرهنگ خورشاد خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، گوشی تلفن همراه سرقتی کشف و به مالباخته تحویل داده شد.
وی با تاکید بر عزم جدی پلیس در برخورد با سارقان و مخلان امنیت گفت: پلیس با هرگونه اقدام مجرمانه که موجب سلب آسایش شهروندان شود، قاطعانه برخورد خواهد کرد.
ارسال نظر