خروش مردمی در مازندران ادامه دارد/اجتماع گسترده مردم در ششمین شب پس از شهادت رهبر انقلاب

شش شب از حادثه تلخ شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌گذرد، اما حضور گسترده مردم در شهرهای مختلف استان مازندران نه‌تنها کاهش نیافته بلکه هر شب با شکوه و گستردگی بیشتری ادامه دارد.

تجمع سوگواران رهبر شهید انقلاب در تهران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، در ادامه حرکت‌های خودجوش مردمی پس از حادثه تلخ شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، برای ششمین شب پیاپی هزاران نفر از مردم در شهرهای مختلف استان مازندران به خیابان‌ها آمدند و صحنه‌هایی از همدلی، انسجام و حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.

این اجتماعات مردمی که از مکان‌های محوری شهرها آغاز شد، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم همراه بود و شرکت‌کنندگان با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران و تصاویری از رهبر شهید، بار دیگر بر ادامه راه و آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند.

حاضران در این راهپیمایی‌های خودجوش در طول مسیر با سر دادن شعارهایی علیه استکبار جهانی، مواضع خود را اعلام کرده و بر ایستادگی در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کردند. شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در بخش‌هایی از این تجمعات طنین‌انداز شد.

شرکت‌کنندگان همچنین با بیان شعارهایی، مخالفت و انزجار خود را از جریان‌ها و افرادی که به گفته آنان در پی تضعیف انسجام ملی و ارزش‌های انقلاب هستند، اعلام کردند.

مردم مازندران با حضور گسترده خود در این اجتماعات شبانه نشان دادند که با گذشت شش شب از این حادثه، همچنان بر آرمان‌های انقلاب اسلامی پایبند بوده و بر حفظ وحدت و ایستادگی در برابر دشمنان تاکید دارند.

این حضور پرشور مردمی بار دیگر جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی در استان مازندران را به نمایش گذاشت؛ حضوری که به گفته شرکت‌کنندگان، تا تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ادامه خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه