سرخط خبرها
  • واژگونی خودروی سواری در نوشهر؛ ۶ نفر کشته شدند
  • افزایش خودسرانه قیمت بلیت هواپیما تخلف است/ بازگشت بلیت ها به نرخ سابق
  • برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس در کشور نداریم
  • اقدام وزارت صمت برای تقسیم کالاها به سه گروه باعث تورم شدید می‌شود
  • پرسپولیس شکایت از یاسر آسانی را به CAS می‌برد
  • پزشکیان: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود
  • بقائی: واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد
  • آب‌شیرین‌کن‌ها؛ راهکار تأمین پایدار آب در استان‌های ساحلی زیرسایه قانون برنامه هفتم
  • محدودیتی در واردات کالا وجود ندارد / واردات از مسیرهای جایگزین در حال انجام است
  • ثبت ادعا برای طرح دعوای همه املاک الزامی نیست
  • تعیین نرخ چهارم بنزین/ راهکاری برای کنترل مصرف پرمصرف‌ها
  • معاون سیاسی رسانه ملی: تاج ابرقدرتی آمریکا در حال افتادن است

در جلسه ستاد خدمات سفر استان مطرح شد:

بیش از ۵ میلیون و ۳۸۰ هزار مسافر به مازندران سفر کردند

استاندار مازندران با اشاره به افزایش ترددها در استان از ورود بیش از ۵ میلیون و ۳۸۰ هزار مسافر خبر داد و بر آمادگی دستگاه‌ها و هم‌افزایی شهرستان‌ها برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران تاکید کرد.

اسکان مسافران نوروزی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، مهدی یونسی رستمی در جلسه ستاد تنظیم بازار و ستاد خدمات سفر مازندران با بیان اینکه همه امکانات برای خدمت‌رسانی به مردم و مسافران فراهم شده است، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در زمینه ارائه خدمات به شهروندان و هموطنانی که به استان سفر کرده‌اند وجود ندارد.

وی با اشاره به افزایش روزافزون ترددها در استان افزود: دستگاه‌هایی که دارای مجتمع‌های اقامتی هستند باید آمادگی لازم را داشته باشند و خوابگاه‌های دانشگاه‌ها، مدارس و همچنین مجتمع‌های هلال احمر برای اسکان مسافران آماده‌سازی شود.

استاندار مازندران ادامه داد: لازم است جلسات ستاد خدمات سفر در شهرستان‌ها به طور منظم برگزار شود و اماکن شناسایی شده برای اسکان در اختیار مردم قرار گیرد تا خدمات‌رسانی به شکل مطلوب انجام شود.

یونسی رستمی با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق به مردم تصریح کرد: مدیران باید مردم را در جریان روند اقدامات قرار دهند و فرمانداران نیز با ایجاد شبکه اطلاع‌رسانی میان شهرستان‌ها، نیازها و ظرفیت‌های موجود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: هم‌افزایی میان شهرستان‌ها می‌تواند به مدیریت بهتر خدمات کمک کند و لازم است کمبودها و داشته‌های هر شهرستان به اطلاع دیگر مناطق برسد تا در صورت نیاز از ظرفیت‌های موجود استفاده شود.

استاندار مازندران با بیان اینکه با تمهیدات ویژه‌ای که اندیشیده شده هیچ کمبودی در استان وجود ندارد، گفت: تمامی کالاهای مورد نیاز به وفور در دسترس است و شهروندان و مسافران می‌توانند با خیالی آسوده نسبت به تأمین مایحتاج خود اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه