سرخط خبرها
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

معاون استاندار مازندران:

ذخایر استراتژیک برای نوروز تامین شد؛ نیازی به ذخیره‌سازی خانگی نیست

معاون اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران بر تامین کامل کالاهای اساسی برای جمعیت ۳.۵ میلیون نفری استان و مسافران نوروزی تاکید کرد.

کالای اساسی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،تولایی با اشاره به تشکیل جلسه کارگروه تنظیم بازار برای اطمینان از آمادگی کامل، اعلام کرد که هیچ مشکلی در تامین نیازهای عمومی مردم و منابع اولیه تولیدات استان وجود ندارد.

وی خاطرنشان ساخت: ذخایر کالاهای استراتژیک برای جمعیت بومی و مهمانان نوروزی کاملاً مهیا شده و استان با آغوش گرم پذیرای مسافران خواهد بود.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد: انبار‌های استراتژیک ما مملو از کالا است و مردم عزیز مطمئن باشند هر آنچه مورد نیاز باشد، به میزان کافی وجود دارد.

تولایی با درک نگرانی‌های احتمالی، به طور مشخص از شهروندان درخواست کرد که در زمینه ارتزاق و نیازهای روزانه، از ذخیره‌سازی در منزل خودداری کنند و خرید را مانند روزهای عادی انجام دهند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه