فرماندار نکا:

ساماندهی پسماندهای زراعی و نخاله‌ها با حضور میدانی مدیران دنبال می‌شود

فرماندار نکا با تاکید بر اهمیت ساماندهی پسماند در حفظ منابع طبیعی و ارتقای بهداشت عمومی، از استمرار جلسات کارگروه مدیریت پسماند شهرستان تا پایان سال و تشدید پاکسازی حریم خیابان‌ها و جاده‌های اصلی خبر داد.

نشست پسماند فرماندار نکا
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان نکا، بعدازظهر سه‌شنبه به ریاست دکتر داودی فرماندار این شهرستان و با حضور اعضای کارگروه و جمعی از اهالی روستاهای دشت برگزار شد.

در این جلسه، رؤسای ادارات گزارشی از آخرین اقدامات انجام‌شده در حوزه پاکسازی نخاله‌ها از حاشیه جاده‌ها و روند تعیین تکلیف پسماندهای زراعی ارائه کردند و چالش‌ها و راهکارهای موجود مورد بررسی قرار گرفت.

فرماندار نکا در این نشست، ساماندهی پسماند را گامی اساسی در حفاظت از منابع طبیعی و تأمین سلامت عمومی دانست و گفت: برگزاری مستمر جلسات کارگروه پسماند به‌ویژه تا پایان سال، استمرار پاکسازی حرائم تمامی خیابان‌های اصلی و پیگیری جدی برای تعیین تکلیف پسماندهای زراعی از مهم‌ترین مصوبات این جلسه است.

دکتر داودی با تاکید بر ضرورت حضور میدانی مدیران افزود: پیگیری مصوبات تنها با حضور فعال و نظارت مستقیم مدیران دستگاه‌های اجرایی محقق خواهد شد و این موضوع به‌طور جدی در دستور کار فرمانداری قرار دارد.

وی  خواستار همکاری همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم، به‌ویژه کشاورزان، در مدیریت اصولی پسماند شد و تصریح کرد: دستیابی به محیطی سالم و پاک، نیازمند عزم جمعی و اقدام هماهنگ همه بخش‌هاست.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه