عملیات اجرایی احداث ۶ واحد کارگاهی کوچک‌مقیاس در شهرک صنعتی شهدای میاندورود آغاز شد

عملیات اجرایی احداث ۶ واحد کارگاهی کوچک‌مقیاس با سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیارد ریالی و با حضور نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در شهرک صنعتی شهدای میاندورود آغاز شد.

کلنگ زنی شهرک صنعتی میاندورود
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، آیین آغاز عملیات اجرایی احداث ۶ واحد کارگاهی کوچک‌مقیاس در شهرک صنعتی شهدای میاندورود با حضور بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، قاسمی‌طوسی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مازندران، علیرضا یوسف‌نژاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران، پورتیموری مدیرکل جهاد کشاورزی استان، بابایی لولتی فرماندار شهرستان میاندورود و جمعی از مسئولان برگزار شد.

علیرضا یوسف‌نژاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در این مراسم با بیان اینکه این پروژه‌ها طی مدت ۱۵ ماه اجرا می‌شود، گفت: ۶ واحد صنایع کارگاهی کوچک‌مقیاس با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد ریال از محل منابع داخلی شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران احداث خواهد شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های این واحدها افزود: این واحدهای کارگاهی با مساحت حدود ۳۰۰ مترمربع، به‌صورت قطعی و اجاره‌ای در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد و بدون محدودیت در دسترس سرمایه‌گذاران و صنعتگران خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با تأکید بر تحقق شعار سال و ضرورت رشد تولید تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های کارگاهی کوچک‌مقیاس به‌عنوان یکی از رویکردهای اصلی شرکت، با هدف حمایت از تولید، اشتغال‌زایی و تسهیل ورود سرمایه‌گذاران به عرصه صنعت در شهرک‌های صنعتی استان طراحی و اجرا شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه