رئیس پلیس آگاهی مازندران:

جاعل عناوین دولتی که قصد قتل پیرزن ۷۲ ساله را داشت، دستگیر شد

رئیس پلیس آگاهی مازندران از دستگیری مردی ۵۱ ساله خبر داد که با جعل عناوین دولتی و نظامی، پس از فریب یک پیرزن ۷۲ ساله، وی را آدم‌ربایی کرده و پس از سرقت اموال، قصد قتل او را داشت.

دستگیری
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،سرهنگ سامع خورشید  با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع یک جنایت هولناک و انتقال پیرزن ۷۲ ساله‌ای با جراحات شدید به مرکز درمانی و نجات وی از مرگ حتمی، رسیدگی به موضوع به‌طور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره جرایم جنایی پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات فنی، اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی، موفق شدند رد مردی حدوداً ۵۱ ساله را در ارتباط با این پرونده شناسایی کنند.

رئیس پلیس آگاهی استان تصریح کرد: مأموران پس از شناسایی مخفیگاه متهم، وی را دستگیر کردند و در بازجویی‌های فنی مشخص شد این فرد با جعل عناوین دولتی و نظامی، پس از جلب اعتماد شاکیه، او را به عقد موقت خود درآورده و سپس با آدم‌ربایی و حبس غیرقانونی، اقدام به اخاذی و سرقت طلاجات و اموال قیمتی وی به ارزش حدود ۵۰ میلیارد ریال کرده است.

سرهنگ خورشاد ادامه داد: متهم پس از سرقت اموال، شاکیه را به یکی از مناطق جنگلی منتقل و با بستن دست و پای وی و وارد کردن جراحات عمیق، قصد قتل این پیرزن را داشته که با نجات وی، متهم شناسایی، دستگیر و پس از تشکیل پرونده، تحویل مرجع قضائی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه