English

گزارش فرماندار آمل از حادثه کاله:

آتش‌سوزی کاله از بخش تأسیسات آغاز شد

فرماندار آمل با تشریح جزئیات حادثه آتش‌سوزی شرکت کاله اعلام کرد این حادثه در جریان عملیات تعمیر و جوشکاری در بخش تأسیسات رخ داد.

آتش سوزی،کاله
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،مصطفی سوادکوهی، فرماندار آمل، در گفت‌وگویی اظهار کرد: یکی از بخش‌های تاسیسات شرکت کاله که در حال انجام تعمیرات و عملیات جوشکاری بود، دچار حادثه شد و آتش‌سوزی از این نقطه آغاز و به یکی از سالن‌های مجاور سرایت کرد.

وی افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی فرمانداری، تمامی ظرفیت‌های آتش‌نشانی، نیروهای هلال‌احمر شهرستان آمل و همچنین امکانات امدادی شهرهای اطراف برای مهار آتش به‌کار گرفته شد.

فرماندار آمل ادامه داد: استاندار مازندران نیز با هماهنگی وزارت کشور و نهادهای ذی‌ربط در تهران، زمینه استفاده از همه ظرفیت‌های شهرستان‌ها و شهرهای اطراف را برای کنترل و مهار کامل آتش‌سوزی فراهم کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه