سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران:

جاده هراز شاهد رهایی ۲۸ سرنشین از چنگال کولاک بود

در یک عملیات منسجم و سریع، امدادگران موفق شدند جان ۲۸ مسافر را که در محدوده امامزاده هاشم آمل گرفتار شده بودند، نجات دهند و ۷ دستگاه خودروی متوقف شده را به چرخه تردد بازگردانند.

هلال احمر
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

،به دنبال تشدید شرایط جوی و گزارش‌های واصله از مسدود شدن مقطعی مسیر ترانزیتی هراز، واحد عملیات جمعیت هلال احمر استان مازندران در ساعت ۰۲:۰۰ بامداد روز یکشنبه هشتم دی‌ماه ۱۴۰۴، بلافاصله تیم‌های واکنش سریع خود را به منطقه اعزام کرد.

بر اساس گزارش‌های میدانی، کولاک شدید در حوالی کیلومتر ۱۰۵ محور مواصلاتی، موجب توقف و زمین‌گیر شدن تعدادی از خودروهای در حال تردد شده بود.

مدیر عملیات امداد و نجات هلال احمر مازندران در تشریح جزئیات این ماموریت عنوان کرد: تیم‌های اعزامی از پایگاه پلور و پشتیبانی شعبه آمل، با بهره‌گیری از تجهیزات تخصصی، توانستند در شرایط سخت جوی، عملیات امدادرسانی به ۲۸ نفر از هموطنان را به سرانجام برسانند.

این مقام مسئول تصریح کرد :علاوه بر امدادرسانی مستقیم به افراد، ۷ دستگاه خودروی سواری نیز که به دلیل نبارش برف قادر به حرکت نبودند، با عملیات موفقیت‌آمیز رهاسازی شده و به مسیر ادامه دادند.

مدیر عملیات امداد و نجات هلال احمر مازندران گفت:این اقدام هلال احمر، مانع از تبدیل شدن حادثه به یک بحران بزرگتر در آستانه اوج‌گیری سفرهای زمستانی شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه