English

صادرات محصولات لبنی مازندران ۳۳ درصد افزایش یافت

استاندار مازندران با بیان اینکه صادرات محصولات لبنی استان طی ۹ ماهه نخست امسال روندی صعودی داشته است، گفت: بر اساس آمارهای ارائه‌شده، صادرات فرآورده‌های لبنی مازندران در این مدت با افزایش ۳۳ درصدی همراه بوده است.

لبنیات
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مهدی یونسی رستمی با اشاره به صادرات بیش از ۱۷ میلیون و ۴۰۰ هزار کیلوگرم انواع فرآورده‌های لبنی از مازندران در ۹ ماهه نخست سال جاری اظهار کرد: نظارت‌های مستمر و دقیق دامپزشکی در تمامی مراحل زنجیره تولید تا صادرات، نقش مهمی در این رشد قابل توجه ایفا کرده است.

وی افزود: سازمان دامپزشکی با اجرای برنامه‌های منظم نظارتی، پایش سلامت دام، کنترل کیفیت مواد اولیه و نظارت بر فرآیندهای تولید و بسته‌بندی، زمینه ارتقای کیفیت و ایمنی محصولات لبنی استان را فراهم کرده و همین امر موجب افزایش اعتماد بازارهای هدف شده است.

استاندار مازندران  تصریح کرد: پشتیبانی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان، در کنار رعایت استانداردهای بهداشتی، موجب شده لبنیات مازندران جایگاه مناسبی در بازارهای بین‌المللی پیدا کند.

یونسی رستمی این دستاورد را نتیجه هماهنگی و همکاری نزدیک میان تولیدکنندگان، صادرکنندگان و کارشناسان دامپزشکی دانست و گفت: تداوم این تعامل می‌تواند مسیر توسعه صادرات محصولات لبنی و تقویت اقتصاد استان را هموارتر کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه