سرخط خبرها
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد
  • اختلال فروش بلیت قطار رفع شد
  • انفجار ۲ نفتکش متخلف در مسیر جنوبی تنگه هرمز
  • باقری‌کنی: تنگه هرمز اهرم سرنوشت‌ساز است هرگز کوتاه نمی‌آییم

بوی زمین‌خواری از دود آتش جنگل‌های هیرکانی به مشام می‌رسد

تداوم آتش‌سوزی در جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت چالوس، حالا تنها یک بحران محیط‌زیستی نیست و سایه احتمالی فعالیت‌های زمین‌خواری بر آن سنگینی می‌کند.

رضا افلاطونی
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، رضا افلاطونی معاون وزیر جهاد کشاورزی، با اشاره به شواهد اولیه درباره منشأ انسانی آتش‌سوزی گفت:گروه‌های کارشناسی در محل حضور دارند و منشأ دقیق حادثه را بررسی می‌کنند، اما شواهد اولیه نشان می‌دهد عامل انسانی بیشترین احتمال را در این آتش‌سوزی دارد.

وی افزود که بررسی‌های مرتبط با فعالیت‌های احتمالی زمین‌خواران آغاز شده و با دقت دنبال می‌شود و  کارشناسان محیط‌زیست هشدار می‌دهند که اگر آتش عمدی باشد، می‌تواند نمادی از چالش‌های زیست‌محیطی و اقتصادی گسترده در مناطق حفاظت‌شده باشد.

نیروهای عملیاتی و کارشناسان همچنان در محل حضور دارند و تلاش برای مهار شعله‌ها ادامه دارد، اما پرسش اصلی این است: آیا آتش تنها یک حادثه است یا دود آن، بوی زمین‌خواری را به مشام می‌رساند؟

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه