سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

رئیس کل دادگستری مازندران خبر داد؛

صدور کیفرخواست برای ۱۱ متهم پرونده فساد اداری در فریدونکنار

عباس پوریانی اعلام کرد پس از تکمیل تحقیقات در پرونده فساد اداری فریدونکنار برای چند عضو شورای شهر، دو کارمند شهرداری و تعدادی پیمانکار به اتهام ارتشاء، سوءاستفاده از موقعیت شغلی و پولشویی، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شده است.

55508901_287
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ، رئیس کل دادگستری مازندران در پی وصول گزارش اولیه در سال گذشته از سوی سازمان اطلاعات سپاه استان، با دستور ویژه دادستان فریدونکنار و تشکیل پرونده در دادسرای شهرستان، متهمین احضار و پس از استماع دفاعیات قرار تامینی متناسب از نوع وثیقه برای آنان صادر شد.

پوریانی افزود: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع، برای متهمین از سوی دادستانی شهرستان فریدونکنار، قرار نظارت قضایی دوماهه مبنی بر ممنوعیت فعالیت در پست‌های سازمانی صادر گردید.

وی ادامه داد: پس از بررسی نهایی برای ۱۱ نفر از جمله سه عضو شورای شهر، دو کارمند شهرداری و پنج پیمانکار و سازنده، به اتهام‌های اخذ و پرداخت رشوه، سوءاستفاده از موقعیت شغلی و پولشویی و واسطه‌گری در ارتشاء، قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست صادر شد.

رئیس کل دادگستری مازندران خاطرنشان کرد: بر اساس ماده ۷ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری، مراتب تعلیق از اشتغال کارکنان شهرداری و اعضای شورای شهر از سوی دادستانی فریدونکنار به ادارات مربوطه اعلام شده است.

وی تأکید کرد: برخورد دستگاه قضایی استان با هرگونه فساد که منجر به تضییع حقوق مردم و بیت‌المال شود، قاطع، قانونی و بدون اغماض خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه