English

رئیس هیأت نجات غریق نوشهر خبر داد؛

غرق شدن ۳ نفر در آب‌های ساحلی نوشهر

رئیس هیأت نجات غریق نوشهر گفت: ۳ جوان بجنوردی ۲۴ ساعت گذشته در آب‌های ساحلی نوشهر غرق شدند.

غرق شدن ۳ نفر در آب‌های ساحلی نوشهر
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مجتبی شمس اظهار داشت: هفت جوان و نوجوان اهل بجنورد وارد آب‌های ساحلی دریای خزر منطقه شنا ممنوع شدند.

وی ادامه داد: با اینکه هواشناسی مازندران هشدار داده بود آب دریای خزر متلاطم و طوفانی و شنا ممنوع است منتهی این افراد بدون توجه به این هشدار‌ها وارد آب شدند.

رئیس هیأت نجات غریق نوشهر  تصریح کرد: از مجموع این شناگران نابلد، چهار نفرشان با تلاش‌های ناجیان غریق از مرگ نجات یافتند و سه نفر که ۱۶ سال تا ۱۸ ساله بودند، با همه تلاش‌ها به علت شرایط طوفانی و بالا بودن امواج دریا جان باختند.

رئیس هیأت نجات غریق نوشهر گفت: از آغاز اجرای طرح سالمسازی دریا تاکنون همین سه نفر در سواحل دریای محدوده شهرستان نوشهر غرق شدند.

وی از مردم استان و مسافرانی که قصد شنا در دریا را درند خواست حتماً به توصیه‌ها و تذکرات مأموران انتظامی و ناجیان غریق توجه کنند و از شنا در محدوده غیر طرح خودداری کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه