سرخط خبرها
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

کارشناس هواشناسی هشدار داد؛

چهارشنبه، گرم‌ترین روز هفته در مازندران

کارشناس هواشناسی مازندران از تداوم گرمای هوا در استان خبر داد و گفت: چهارشنبه، گرم‌ترین روز هفته خواهد بود.

هواشناسی مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، ابراهیم تاکامی از تداوم گرمای هوا در استان خبر داد و اظهار داشت: چهارشنبه گرم‌ترین روز هفته خواهد بود و در برخی مناطق مرکزی و شرقی، دمای هوا به حدود ۳۹ درجه می‌رسد.

وی ادامه داد: امروز و فردا نیز روزهای گرمی در استان پیش‌بینی می‌شود و در ساعات بعدازظهر، احتمال رشد ابر و رگبارهای پراکنده در ارتفاعات غربی و مرکزی وجود دارد.

کارشناس هواشناسی مازندران گفت: جریانات گرم جنوبی از روز سه‌شنبه در استان حاکم خواهد شد و این شرایط تا پایان هفته تداوم دارد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت شبانه‌روزی استان افزود: روز گذشته جویبار با دمای ۳۶ درجه گرم‌ترین و صبح امروز دلیر چالوس با دمای ۱۳ درجه خنک‌ترین نقطه استان بود. همچنین در دلیر، طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵ میلی‌متر بارندگی ثبت شد.

کارشناس هواشناسی مازندران در خصوص شرایط دریا نیز تصریح کرد: طی ۲۴ ساعت آینده، دریا دارای موج کوتاه و برای فعالیت‌های دریایی مناسب است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه