English

کارشناس هواشناسی مازندران:

ناپایداری‌های جوی تا دوشنبه ادامه دارد

کارشناس هواشناسی مازندران از تداوم ناپایداری‌های جوی در مازندران تا اواخر روز دوشنبه ۱۶ تیر خبر داد و گفت: آسمان استان عمدتاً ابری، همراه با هوای نسبتاً خنک و گاهی رگبار باران خواهد بود.

ناپایداری‌های جوی تا دوشنبه ادامه دارد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مرتضی فرجی اظهار داشت: ناپایداری‌های جوی در مازندران تا اواخر روز دوشنبه ۱۶ تیر ادامه دارد و در این مدت شاهد آسمانی عمدتاً ابری، هوایی نسبتاً خنک و در برخی مناطق رگبارهای پراکنده خواهیم بود.

وی با اشاره به کاهش تدریجی ناپایداری‌ها از روز سه‌شنبه، ادامه داد: از چهارشنبه تا پایان هفته، رگبار و رعد و برق بیشتر در مناطق کوهستانی استان پیش‌بینی می‌شود و در مناطق پایین‌دست، شاهد افزایش تدریجی دما خواهیم بود.

کارشناس هواشناسی مازندران با هشدار درباره شرایط دریا گفت: دریای مازندران امروز مواج است و برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه