English

مدیرکل فرودگاه‌های استان:

حجاج مازندرانی از ۲۱ خرداد به میهن باز می گردند

مدیرکل فرودگاه‌های استان مازندران گفت: بازگشت حجاج مازندرانی از سفر حج تمتع، از چهارشنبه ۲۱ خردادماه آغاز می‌شود.

حجاج مازندرانی از ۲۱ خرداد به میهن باز می گردند
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، اکبر حسنی با بیان اینکه نخستین گروه حجاج مازندرانی ساعت ۱۴:۴۵ روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه وارد فرودگاه شهدای ساری می‌شوند، اظهار داشت: طبق برنامه اعلامی، عملیات بازگشت حجاج بیت ا... الحرام، تا ۲۵ خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: بر اساس برنامه‌های اعلام شده به فرودگاه‌های استان، در روز نخست یک پرواز و در روز‌های بعد بازگشت، از ۲ تا ۵ پرواز وارد فرودگاه شهدای ساری خواهد شد.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران با بیان اینکه همه پرواز‌ها از جده به فرودگاه شهدای ساری انجام می‌شود، گفت با تمهیدات صورت گرفته و برنامه ریزی انجام شده برای انجام به موقع پروازها، امیدواریم در ورود پروازها، تاخیرچندانی نداشته باشیم.

وی تصریح کرد: با توجه به فشردگی و تراکم بسیار زیاد پرواز‌ها و حضور همزمان تعداد زیادی از حجاج در محل ترمینال فرودگاه، از خانواده‌های محترم زائران درخواست می‌شود حتی الامکان، استقبال از حجاج خود را در محلی خارج از فرودگاه برنامه ریزی کنند تا بتوان به حجاج و مسافران خدمات مطلوب تری ارائه کرد.

حسنی با بیان اینکه همه تدابیر و هماهنگی‌های لازم برای بازگشت حجاج اندیشه شده است، ابرا داشت: اعزام زائران مازندرانی به سرزمین وحی امسال با کمترین تأخیر انجام شد و پیش بینی می‌شود بازگشت حجاج مازندرانی نیز با کمترین تأخیر و حتی بدون تأخیر انجام شود.

گفتنی است؛ ۴ هزار و ۱۱۲ زائر مازندرانی، امسال از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت، در قالب ۲۹ کاروان از فرودگاه شهدای ساری به سفر معنوی حج تمتع اعزام شدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه