English

معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد؛

اختصاص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی برای حل مشکلات محور ساری ـ تاکام

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با تخصیص اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریالی، مشکلات مالکیتی محور ساری ـ تاکام برطرف شده و مسیر برای ادامه پروژه هموار خواهد شد.

اختصاص اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی برای حل مشکلات محور ساری ـ تاکام
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، هوشنگ بازوند در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی ساری اظهار داشت: با تخصیص اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریالی از سوی شهرداری و فرمانداری، مشکلات تملک زمین در محور ساری ـ تاکام برطرف می‌شود و روند اجرای پروژه بدون مانع ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: ۲۰ میلیارد تومان از این اعتبار توسط شهرداری و ۳۰ میلیارد تومان از سوی فرمانداری تأمین خواهد شد تا مشکلات مالکیتی مسیر ساری ـ تاکام حل شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور گفت:  این محور که شاهراه ارتباطی ساری به روستاهای چهاردانگه و دودانگه و یکی از مسیرهای بین‌استانی محسوب می‌شود که مدت‌ها با معضل ترافیک و محدودیت‌های مالکیتی مواجه بوده است.

گفتنی است؛ با مدیریت هدفمند و پیگیری‌های استاندار مازندران، اکنون این مسیر وارد مرحله جدیدی از توسعه زیرساختی و ایمن‌سازی شده و پیش‌بینی می‌شود که با رفع موانع، حرکت روان و کاهش مشکلات ترافیکی در این منطقه محقق شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه