English

از سوی مالک باشگاه:

اعضای جدید هیئت مدیره نساجی مشخص شدند

مالک باشگاه نساجی مازندران اعضای جدید هیئت مدیره این باشگاه را انتخاب کرد.

اعضای جدید هیئت مدیره نساجی مشخص شدند
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، رضا حدادیان مالک باشگاه طی احکامی، رحیم دست‌نشان، حمیدرضا بایندریان و حسین عبدالوند را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی نساجی مازندران منصوب کرد

تیم فوتبال نساجی در پایان فصل بیست و چهارم لیگ برتر با کسب ۲۳ امتیاز و قرارگیری در رده پانزدهم جدول به لیگ دسته اول سقوط کرد و باشگاه نساجی چند روز پس از پایان مسابقات، تمام احکام و مسئولیت‌های قبلی از جمله اعضای هیئت‌مدیره، معاونان، مشاوران و کادر فنی در تمامی رده‌ها را خاتمه‌یافته و غیرفعال اعلام کرد.

هنوز گزینه هدایت این تیم مشخص نشده است و برخی خبر‌ها حکایت از این دارد که تیم فوتبال نساجی پس از سقوط به لیگ دسته اول، به دنبال آن است که تمرینات و بازی‌هایش را در مازندران برگزار کند و برهمین اساس تمامی امکانات تمرینی این تیم از تهران به قائمشهر منتقل شد.

چندین زمین چمن نیز برای برگزاری تمرینات نساجی در قائمشهر انتخاب شده است و به‌زودی قرارداد آن امضا خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه