مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه شمالی خبر داد؛
۶۵۰۰ نشا گیاهان دارویی در سوادکوه شمالی توزیع شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت: در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی، ۶۵۰۰ نشا از انواع گیاهان دارویی بین متقاضیان در شهرستان سوادکوه شمالی توزیع شد.

، علی نورینژاد با اعلام این خبر اظهار داشت: این اقدام در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی و حمایت از تولیدکنندگان محلی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: نشاهای توزیع شده شامل انواع گیاهان دارویی از جمله رزماری، اسطوخدوس، بادرنجبویه، نعناع فلفلی، گل ساعتی و... است که برای کشت بهاره در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه شمالی گفت: توسعه کشت گیاهان دارویی میتواند نقش مهمی در افزایش درآمد کشاورزان و ایجاد اشتغال در منطقه داشته باشد.
وی افزود: این مدیریت در نظر دارد با ارائه آموزشهای لازم و حمایتهای فنی، زمینه را برای گسترش هرچه بیشتر کشت گیاهان دارویی در این شهرستان فراهم کند.
ارسال نظر