سرخط خبرها
  • پخت روزانه هزار و پانصد پرس غذا در این‌موکب زنانه
  • تحسین رسانه قطری از مدیریت بی‌نظیر تامین غذا در ایران
  • فناوری ایرانی که آلاینده‌های سوخت را بیش از ۹۹ درصد حذف می‌کند
  • تهران برای عصر خودروهای برقی آماده می‌شود
  • نفیسه روشن: سفر اربعین مسیر زندگی و نگاه من را به امام حسین (ع) تغییر داد
  • اعزام رایگان زائران‌ به مرز ‌از امروز شنبه
  • برنده اسکار موسیقی در تصادف موتورسیکلت از دنیا رفت
  • AFC نیز به جمع مخالفان طرح اینفانتینو پیوست
  • مطالبه ۱۰ همت برای مرمت ۱۴۹ اثر تاریخی جنگ‌زده
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • خادمی یک پدر در موکبی به نام پسر شهیدش
  • پیامد‌های ناشی از حملات به تأسیسات پارس جنوبی به خوبی مدیریت شد
  • قاچاق پوشاک بیش از ۳ میلیارد برآورد می‌شود/ ورود پوشاک به کالابرگ در دست بررسی است
  • ثبت تردد بیش از ۳ میلیون زائر از مرزهای اربعینی کشور
  • شکست استقلال مقابل فولاد در دیداری تدارکاتی/ احمدی مصدوم شد
  • گفت‌وگوی مردمی پزشکیان در روزهای آینده پخش می‌شود
  • مقام نظامی: برنامه گسترده‌ای برای پاسخ به دیوانگی آمریکا آماده کرده‌ایم

شهردار چالوس خبر داد؛

حضور فعال شهرداری چالوس در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و ساخت در مازندران

شهردار چالوس گغت: شهرداری چالوس در نمایشگاه «رهبران ساخت و ساز کشور» در هتل آراز نوشهر، ۶ پکیج سرمایه‌گذاری را معرفی خواهد کرد.

شهرداری چالوس
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مهدی توکلی با اشاره به ضرورت توسعه پایدار و جذب سرمایه‌گذاری هدفمند در حوزه ساخت‌وساز شهری، اظهار داشت: شهرداری چالوس با حضور فعال در نمایشگاه «رهبران ساخت و ساز کشور» که در روزهای یکم و دوم خرداد ماه سال جاری در هتل آراز نوشهر برگزار می‌شود، آمادگی کامل خود را برای معرفی فرصت‌های بی‌نظیر سرمایه‌گذاری در این حوزه اعلام می‌دارد.

وی ادامه داد: شهرداری چالوس با ارائه ۶ پکیج تخصصی سرمایه‌گذاری، بستر مناسبی برای مشارکت سرمایه‌گذاران و توسعه‌دهندگان فراهم کرده است تا گامی مؤثر در جهت عمران و آبادانی پایدار شهر برداشته شود.

شهردار چالوس تأکید کرد: این اقدامات در سایه حمایت‌ها و همراهی‌های شورای اسلامی شهر چالوس، به‌ویژه در حوزه سیاست‌گذاری و تقویت زیرساخت‌های توسعه‌ای، با قدرت بیشتری دنبال می‌شود.

وی ضمن دعوت از تمامی فعالان و سرمایه‌گذاران حوزه ساخت‌وساز برای بازدید از غرفه شهرداری چالوس، بر اهمیت هم‌افزایی و همکاری‌های گسترده در مسیر توسعه پایدار منطقه تأکید کرد و گفت: امیدوارم این رویداد زمینه‌ساز تحولات مثبت و سازنده در ساختار شهری و اقتصادی چالوس گردد.

توکلی در پایان از سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران، انجمن انبوه‌سازان استان مازندران و باشگاه سازندگان و تولیدکنندگان ساختمان به خاطر مشارکت فعال در برگزاری این رویداد تخصصی قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه