English

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

تمرکز ثبت سفارش در وزارت صمت مانع تسریع در ترخیص کالا است

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: گمرکات نیز باید از سامانه‌های سنتی فاصله بگیرند و به سمت فناوری بروند و همچنین از وزارت صمت انتظار داریم روند ثبت سفارش و تخصیص ارز را از تمرکز بر یک فرد خارج کنند تا فرآیندها تسهیل شود.

تمرکز ثبت سفارش در وزارت صمت مانع تسریع در ترخیص کالا است
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، در جریان سفر استانی ریاست محترم قوه قضائیه به مازندران، دکتر ذبیح‌الله خدائیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، به نمایندگی از ایشان به شهرستان‌های نوشهر و چالوس سفر کرد. این سفر با هدف بررسی میدانی مسائل شهرستان‌ها، دیدار با مردم و مسئولان، و نظارت بر اجرای مصوبات قضایی و عمرانی انجام شد.

در این سفر، ندامتگاه جدید نوشهر با حضور رئیس سازمان بازرسی کل کشور به بهره‌برداری رسید. دکتر خدائیان ضمن بازدید از این مرکز، از آزادی ۷۳ زندانی از زندان‌های نوشهر و مناطق اطراف خبر داد و اظهار داشت: به برکت سفر ریاست محترم قوه قضائیه، این آزادی‌ها صورت گرفت و همچنین کمک‌های معیشتی به خانواده‌های برخی زندانیان نیز اهدا شد.

وی همچنین از بررسی مشکلات شهرستان‌ها در حوزه زیرساخت، محیط زیست و خدمات شهری خبر داد و افزود: در مورد نیروگاه زباله‌سوز نوشهر، مقرر شد فیلترهایی برای تصفیه شیرابه‌ها نصب شود و از پذیرش پسماندهای خارج از محدوده جلوگیری گردد. همچنین تصمیماتی برای توسعه فرودگاه نوشهر و رسیدگی به وضعیت بنادر منطقه اتخاذ شد.

رئیس سازمان بازرسی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به بررسی مشکلات گمرکی و دپوی کالا در بنادر و گمرکات کشور پرداخت و گفت: تأخیر در ترخیص کالاها ناشی از عملکرد برخی دستگاه‌ها مانند استاندارد، جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت است که پاسخ‌دهی به‌موقع ندارند.

وی بیان داشت: گمرکات نیز باید از سامانه‌های سنتی فاصله بگیرند و به سمت فناوری بروند و همچنین از وزارت صمت انتظار داریم روند ثبت سفارش و تخصیص ارز را از تمرکز بر یک فرد خارج کنند تا فرآیندها تسهیل شود.

دکتر خدائیان در ادامه با اشاره به یکی از مطالبات جدی در شهرستان چالوس اظهار داشت: در جلسه شورای اداری، موضوع تعداد زیاد معادن شن و ماسه و صدور مجوزهای بعضاً بدون اطلاع مسئولان محلی مطرح شد. مقرر شد کارگروهی با محوریت بازرسی استان و همکاری دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود تا ظرفیت واقعی شهرستان، تعداد مجوزها و میزان واگذاری‌ها بررسی شده و مشخص شود آیا تجاوزی به منابع ملی و طبیعی صورت گرفته است یا خیر.

وی تأکید کرد: هدف ما در این سفرها، تصمیم‌گیری‌های عملیاتی، زمان‌دار و با تعیین مسئول اجرا و ناظر است تا مصوبات صرفاً روی کاغذ نماند و به نفع مردم به نتیجه برسد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه