سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرکل ارشاد مازندران خبر داد؛

میزبانی ساری از همایش چهره‌های ماندگار فرهنگ و هنر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: نخستین همایش استانی چهره‌های ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه ۲۴ اردیبهشت در ساری برگزار می‌شود.

محمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، محمد محمدی در نشست خبری در تالار مرکزی ساری، از برگزاری نخستین همایش استانی چهره‌های ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه این استان در آینده‌ای نزدیک در ساری خبر داد و اظهار داشت: نخستین همایش چهره‌های ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه مازندران روز چهارشنبه هفته جاری ۲۴ اردیبهشت و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف پاسداشت و نکوداشت هنرمندان در قید حیات، برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه با تمهیدات صورت گرفته، در این همایش از ۱۳ چهره شاخص فرهنگ، هنر و رسانه مازندران تجلیل می‌شود ادامه داد: با برنامه ریزی صورت گرفته، همایش چهره‌های ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه به صورت شهرستانی نیز تا شهریورماه امسال در ۲۲ شهرستان مازندران برگزار خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از این پس همایش چهره‌های ماندگار فرهنگ هنر و رسانه استان همه ساله برگزار خواهد شد.

وی افزود: هر چند شمار چهره‌های ماندگار فرهنگ هنر و رسانه استان بسیار زیاد است، اما به لحاظ محدودیت‌های موجود در نخستین دوره این همایش که در ساری برگزار خواهد شد، از ۱۳ چهره شاخص تجلیل خواهد شد.

این مسئول از مسعود فروتن، خسرو معصومی، حسن دولت آبادی، عسگری آقاجانیان، محمدرضا اسحاقی، محمدامین فراست، فریبرز زرشناس، سیروس کوران، افشین اعلا، مسیح مهاجری، سیروس مهدوی، جهانگیر نصر اشرفی و حسین اسلامی به عنوان چهره‌های ماندگار فرهنگ، هنر و رسانه مازندران نام برد که در این جشنواره مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

وی همچنین از استاد علی نصیریان به عنوان مهمان ویژه این رویداد بزرگ نام برد و گفت: همچنین در حاشیه این همایش، یادمان شهید شیخ موسی نظری، احمد محسن پور، محسن متین و مکرمه قنبری با حضور خانواده‌های آنان برگزار خواهد شد.

محمدی با اشاره به اهمیت حمایت از پیشکسوتان عرصه فرهنگ، هنر و رسانه، تصریح کرد: هدف ما زنده نگاه‌داشتن نام و آثار هنرمندان و الگوسازی برای نسل جوان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بیان داشت: این اقدام به عنوان گامی مهم در راستای تکریم هنرمندان مازندران و تقویت روحیه فرهنگی در استان مورد استقبال قرار گرفته است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه