English

مدیرعامل شرکت گاز مازندران خبر داد؛

عملیات اجرایی گازرسانی به ۶۷ روستای بخش کجور نوشهر آغاز شد

مدیرعامل شرکت گاز مازندران گفت: کلنگ زنی پروژه گازرسانی به ۶۷ روستای بخش کجور نوشهر با اعتبار ۹۰۰ میلیارد تومان آغاز شد.

عملیات اجرایی گازرسانی به ۶۷ روستای بخش کجور نوشهر آغاز شد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، هژبر جوادی در مراسم نمادین کلنگ زنی پروژه گازرسانی به ۶۷ روستای بخش کجور شهرستان نوشهر، با اشاره به آغاز فوری لوله گذاری در مسیر‌های کلیدی اظهار داشت: با پیگیری‌های مستمر و جذب اعتبارات ملی، اجرای این پروژه عظیم را با قید فوریت آغاز کرده‌ایم تا شاهد تحولی تاریخی در زندگی مردم این منطقه باشیم.

وی با تأکید بر پیشرفت بالای ۹۰ درصدی لوله گذاری در مسیر‌های مرزن آباد به دوآب، گتکش به پول و کجور به کدیر و کدیرسر، ادامه داد: در مسیر ونوش به دریاچه ارواح نیز سه پروژه تعریف شده که فاز اول آن ۹۵٪، فاز دوم ۶۰٪ و فاز سوم ۴۵٪ پیشرفت دارد و خط لوله ۱۶ اینچی انتقال گاز از ونوش به کدیرسر و بلده نیز به عنوان شاهراه اصلی، امکان گازرسانی به روستا‌های مسیر را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به تصویب اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای گازرسانی به ۵ روستای لشکنار، حیرت، عالیدره، گندیسکلا و کینس (با ۳۶ کیلومتر لوله گذاری)، تصریح کرد: کل اعتبار مورد نیاز برای گازرسانی به تمام ۷۵ روستای بخش کجور حدود ۹۰۰ میلیارد تومان برآورد شده که با همکاری نهاد‌های ملی و استانی، آن را به صورت مرحله‌ای تأمین خواهیم کرد.

وی با تقدیر از همکاری‌های اداره راهداری نوشهر به ویژه آقای کاووسی و مهندس محمدنژاد، تأکید کرد: اخذ مجوز‌های لازم برای کراس‌های آسفالت و هماهنگی با منابع طبیعی، کلید پیشرفت این پروژه است. ما متعهدیم پس از حفاری، معابر را به حالت اولیه بازگردانیم.

جوادی افزود: با پشتیبانی مالی و نظارت مستقیم فرمانداری، تضمین می‌کنیم اعتبارات به موقع به پروژه تزریق شود.

وی از برنامه‌های بلندمدت برای اتصال خط لوله ۱۶ اینچی منطقه به شبکه گاز تهران خبر داد و گفت: اگرچه این طرح هنوز در مرحله امکان سنجی است، اما تحقق آن، دسترسی استان به منابع انرژی پایتخت را متحول خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه پیمانکاران حاضر در محل، ۴۲۰ روز فرصت دارند تا گاز را به ۵ روستای اولیه برسانند، ابراز داشت: تمام ۶۷ روستای دارای راه دسترسی در بخش کجور، مشمول این طرح خواهند شد و ما حتی روستا‌های کم جمعیت را نیز در طراحی گنجانده‌ایم تا عدالت انرژی به طور کامل محقق شود.

گفتنی است؛ پایان این پروژه، دسترسی بیش از ۱۰ هزار خانوار به گاز طبیعی و بهبود کیفیت زندگی، کاهش آلایندگی و رونق اقتصادی را به همراه خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه