English

مؤسس انجمن حامیان شمشادهای هیرکانی:

جنگل‌های شمشادی زایشگاه پلنگ هیرکانی است

مؤسس انجمن حامیان شمشادهای هیرکانی گفت: جنگل‌های شمشادی زایشگاه پلنگ هیرکانی است که متأسفانه این محیط را از دست دادیم.

جنگل‌های شمشادی زایشگاه پلنگ هیرکانی است

 مرجان ملاحسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج مازندران اظهار داشت: شمشاد هیرکانی یک گونه بسیار ارزشمند است که متأسفانه در دو بحران بیماری قارچی «بلایت» و آفت «شب پره» دچار آسیب جدی شد و بسیاری از ذخیره‌گاه‌های شمشاد هیرکانی از دست رفت.

وی ادامه داد: جنگل‌های شمشادی زایشگاه پلنگ هیرکانی است که متأسفانه این محیط را از دست دادیم و بنابراین حذف هر یک از ارکان زیست محیطی حیات وحش موجب آسیب جدی به گونه های حیات وحش می‌شود.

مؤسس انجمن حامیان شمشادهای هیرکانی تأکید کرد: باید ذخیرگاه‌های موجود هیرکانی از جمله «شمشاد»، «راش» و حتی در حوزه حیات وحش «پلنگ هیرکانی» و نیز پرندگان جنگل‌های هیرکانی را با نگاه اخلاق مدارانه و با وجدانی بیدارتر نگاه کنیم و در حفظ و توسعه آن تلاش کنیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه